Alarmantno! Meštani Alabane i okolnih sela 7 dana bez pijaće vode! Ćurčić da podnese ostavku

0
304

Usled poplava koje zu zadesile opštinu Blace došlo je do prekida u vodosnabdevanju, a proglašena je i vanredna situacija. Medjutim kriznom štabu na čijem čelu se nalazi predsednik opštine Blace, Milan Ćurčić, niko nije zabranio da meštanima okolnih sela obezbedi cisterne sa pijaćom vodom i odgovarajuće neophodne namirnice usled nemogućnosti prilaska gradu.
Meštani sela se neprekidno na ovakvu sutuaciju žale nadležnima iz lokalne samouprave, ali od njih dobijaju neodredjene odgovore.
Predsednica mesne zajednice Alabana, Sladjana Nikić se javno oglasila putem svog facebook profila sledećim rečima:

„Samo da rezimiram.
Selo je bez vode sedmi dan.
Prva dva dana ne može da se pridje.
Druga dva dana trazi se kvar.
A onda vikend.
Danas mi se ne javljaju na telefon.
Verovatno sam JA njima (Mislim na JKP) dosadna!
Da li to mene neko zeza!
Prva mera Kriznog štaba u Blacu za vreme vanrednog stanja treba da bude promena Kriznog staba. Opština Blace Gorica Šegović“

U Blacu je u široj javnosti ostalo ustaljeno da se vanredna situacija naziva pogrešno vanrednim stanjem, a tu praksu je otpočeo aktuelni predsednik opštine Blace, Milan Ćurčić široj javnosti poznatiji po kršenju zakonskih ovlašćenja za vreme vanrednog stanja, zemljoradničkoj zadruzi Blačka, zaposlenju brata u Domu zdravlja Blace, rasipničkim budzetima, lažnim investitorima (kinezima) i mnogo čemu drugom, ali o tome ćemo u danima koji su pred nama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име