NaslovnaVestiBlace: Bojkot uspeo - Opozicija jedinstvena u bojkotu

Blace: Bojkot uspeo – Opozicija jedinstvena u bojkotu

Poštovani gradjani na opozicionoj sceni u Blacu situacija je kao i uobičajeno vrlo turbulenta. Srpska napredna stranka se podelila na dva dela dok je jedna frakcija preuzela odbor i opštinsku vlast druga je kolektivno prešla u redove SPS-a. Interesantna je činjenica da je po prelasku jedne od frakcija SNS u SPS dotadašnji član Glavnog odbora SPS iz Blaca, Miloš Rakonjac, podneo ostavku na sve stranačke funkcije i izašao iz stranke, a razlog je kako smo saznali da nije hteo da ulazi ni u kakvu priču sa ljudima koji su se nalazili na čelu odbečene frakcije SNS -a, koji su kompromitovani nezabeleženo i koji su u prethodnom periodu promenili čitav niz političkih stranaka.
Što se opozicije u Blacu tiče situacija je u potpunosti jasna sva relevantna opozicija je u bojkotu Stranka slobode i pravde, Demokratska stranka, Pokret 1 od 5 miliona (bojkot) koji se jednoglasno izjasnio za bojkot izbora kao i Pokret dveri koji je u fazi formiranja opštinskog odbora, a koji će po svemu sudeći kako su nam rekli dobri poznavaoci prilika u Blacu nezaobilazna politička snaga na čelu sa eminentnim opozicionim prvacima. U prilog opoziciji i zaslugom iste ide i činjenica da je za lokalne izbore na kojima ona ne učestvuje izbor minimalan.Kandidovano je svega 4 izborne liste i to SNS, SPS, DSS i SRS.
Niti jedna ,,opoziciona“ lista poput UDS, Desnice, Zavetnika i ostalih nije uspela da sastavi listu i prikupi neophodan broj potpisa za lokalne izbore. Iz redova opozicije su nam rekli da ,,svi koji izlaze na izbore, a predstavljaju se kao opozicija predstavljaju produžene ruke vladajuće stranke. U trenutku kad Desanku Maksimović izbacuju škole,direktorku Osnovne škole Stojan Novaković, Danijelu Nikolić, razrešuje resorni ministar flagrantno zlouptrebljavajući svoja ovlašćenja samo zato jer nije htela da se pokloni i uzme člansku kartu Srpske napredne stranke govoriti o bilo kakvim izborima u sistemu vlasti Aleksandra Vučića, a on svakako jeste diktatorsko – mafijaški je besmisleno.Nema izbora u diktaturi!
Što se tiče kandidata za lokalne izbore, a i neko je to skoro i rekao Istorija poznaje političke klovnove, ali su oni marginalni u drštveno političkim prilikama i da uvek isplivavaju na površinu kada je u jednom društvu poremećen sistem vrednosti.Upravo je to njihov najbolji opis. Dodju tako ponekad vremena kad pamet zaćuti, budala, progovri, a fukara se obogati, ali tom periodu se bliži kraj je pamet progovorila, zato BOJKOT!“

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
52PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site