NaslovnaVestiBlace: Ko štiti Miloša Vasiljevića?!

Blace: Ko štiti Miloša Vasiljevića?!

Poštovani građani na sceni je bezprizorno izvrgavanja ruglu ustanova i institucija kao i pravosudnog sistema od strane Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera. U prilog tome ide i činjenica da odbornik Socijalističke partije Srbije u Blacu, Miloš Vasiljević nije se odazivao na zakazana ročišta pred Višim sudom u Nišu, a u itom danu bioje  prisutan i aktivno učestvovao na sednici skupštine u Blacu u čemu svedoči i zapisnik sa sednice. 

Vasiljević je okrivljen za primanje mita u slučaju ,,veterinarske“ stanice u trenutku dok se nalazio na mestu predsednika skupštine u Blacu. 

Fotografija: Google

Ovakvo ponašanje Vasiljevića tj. neodazivanje na pozive suda upućeni kažu leži u čenjenici da dok se dotični nalazio na mestu predsednika sportskog saveza u Blacu Klub malog fudbala imao je dotacije iz opštinskog budžeta samo u 2018.godini u iznosu od  3.600.000 dinara, na čijem čelu se tada kao i danas nalazio, Stefan Pavlović, sin odbornika SNS-a u lokalnoj skupštini, vlasnika preduzeća Metal Plast Pavlović, Dragan Pavlović. Upravo ovo preduzeće je bilo podizvođač u poslu u aferi ,,drobljeni asfalt“.

Ćutanje Vasiljevića o ovoj aferi, a kako saznajemo i otvorena podrška Ivanu Burgiću ako bi došlo do inicijative od strane dela odbornika za njegovo razrešenje zbog afere sa drobljenim asfaltom, koja je najavljena od strane predsednika Skupštine, Dejana Mijajlovića jasno svedoči odakle Vasiljević crpi podršku za ovakvo svoje delovanje. 

Nastaviće se…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести