NaslovnaVestiBLACE Načelnici asfaltiran put do kuće! Izvođač radova Metal - Plast Pavlović...

BLACE Načelnici asfaltiran put do kuće! Izvođač radova Metal – Plast Pavlović – Afera ,,DROBLJENI ASFALT“ u Višem javnom tužilaštvu

Predhodnih dana bili smo svedoci ,,prioritetnog“ asfaltiranja ulice u kojoj živi  načelnica opštinske uprave Blace, Jasmina Lapčević.

Fotografija: Privatna arhiva 

Izvođač radova na navedenom poslu je preduzeće Metal – Plast Pavlović u  predviđenim rokovima u predhodnom periodu nije realizovalo prvu fazu dogradnje vrtića u Blacu, a u poslu sa drobljenim asfaltom iz juna meseca prošle godine prikazivalo je kako se navodi u izveštaju sudskog veštaka koje je Javno – komunalno preduzeće angažovalo izvezlo između 850 i 1250 tona drobljenog asfalta manje od kolličine za koju je tražilo da im se plati usluga ugradnje i prevoza.

Podsetimo prikazivane su fingirane mase praznih kamiona tako da je primera radi kamion stvarne mase od 17 tona prikazivan u 10 tona. Kako saznajemo dokumentacija o ovom poslu sa drobljenim asfaltom nalazi se u Višem javnom tužilaštvu, a tužilaštvo i dalje prikuplja neophodnu dokumentaciju.

Kamioni su mereni na benzinskoj pumpi Aki – Lovac Petrol. Svaku vagarsku potvrdu u ovom poslu sa drobljenim asfaltom izdalo je ovo preduzeće. Takođe tada kontrolor na ovom poslu bio je niko drugi do sadašnji predsednik opštine Blace, Ivan Burgić, koji se tada nalazio na mestu tehničkog direkotora u Javno – komunalnom preduzeću Blace, a koji je potpisao da je posao urađen kompletno u skladu sa zakonom i da je Metal Plast Blace ispoštovao sve ugovorne obaveze u vezi ovog posla.

Postvljamo pitanje i očekujemo odgovor koliko plata ili mesečnih naknada prima načelnica opštinske uprave, Jasmina Lapčević, ko joj je sve iz porodice zaposlen na teret budžeta opštine Blace i da li joj je ovo ,,prioritetno“ asfaltiranje ulice u kojoj živi pomenuta načelnica ,,nagrada“ na potpis na posao sa drobljenim asfaltom iz juna meseca prošle godine?!

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести