NaslovnaVestiBLACE "Predsednik opštine asfaltirao ulicu i trotoar do kuće, a gradske ulice...

BLACE „Predsednik opštine asfaltirao ulicu i trotoar do kuće, a gradske ulice i trotoari se raspadaju“ – Ko nije za sebe nije ni za druge

Poštovani građani ovako izgleda trotoar jedne od centralnih gradskih ulica (ulica Svetog Save) gde se nalazi i autobuska stanica u Blacu. Orunuli trotoar sa ogromnim rupama koje se posle blage kiše ispune vodom nešto je sa čim se građani neretko susreću. Ovaj problem lokalna vlast Srpske napredne stranke godinama unazad nije našla za shodno da reši i uredi trotoar u pomenutoj ulici. Slična situacija je i sa trotoarima u drugim gradskim ulicama.

Fotografija:Privatna arhiva

Fotografija: Privatna arhiva

Međutim situacija na periferiji grada je nešto bolja. Na priloženoj fotografiji nalazi se kuća aktuelnog predsednika opštine Blace, Ivana Burgića, kojem je asfaltni put odradjen do kuće kao i trotoar koji je kako se može videti iz priloženog asfaltiran, iako taj put nikuda ne vodi i niko ga ne koristi sem predsednika opštine Blace, Ivana Burgića i njegovih ukućana.

Fotografija: Privatna arhiva

Stanovnici ulice Svetog Save nam navode da je jedan od gorućih problema i neadekvatan rad opštinske komunalne inspekcije, da je za to odgovorna opštinska vlast i navode nam da oni ne mogu da izadju u svoja sopstvena dvorišta usled prskanja plastenika u centru grada raznim pesticidima, a pomenuta opštinska komunalna inspekcija nikada povodom toga nije reagovala.

Fotografija: Privatna arhiva

 

 

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести