NaslovnaVestiBLACE Zoran Milutinović i dalje na slobodi ?! Osnovna škola ,,SIGURNA KUĆA"...

BLACE Zoran Milutinović i dalje na slobodi ?! Osnovna škola ,,SIGURNA KUĆA“ za prekršioce zakona ?!

Bivši načelnik opštinske uprave Blace, Zoran Milutinović protiv koga se već duže od dve godIne vodi postupak zbog primanja mita pred Višem sudu u Nišu, a u istom krivičnom delu je uhvaćen In flagranti (na delu) od strane pripadnika BIA, neposredno posle hapšenja vratio sa na radno mesto sekretara u osnovnoj školi u Blacu gde evidentno nastavlja sa starom praksom kršenja zakonskih normi, i kao pravnik u školi ne stara se o zakonitosti rada ove ustanove tj. njenih organa.

Ako se zna da je u opisu posla sekretara škole da između ostalog ,,Učestvuje u pripremanju sednica organa Škole i daje im pravna mišljenja u vezi sa obavljanjem poslova iz njihove nadležnosti“ postavlja se pitanje šta je radio prilikom nezakonite smene predsednika školskog odbora?!

Fotografija: Screenshoot

Kako smo ranije izveštavali, rukovodstvo opštine Blace je učestvovalo u nezakonitim radnjama u OŠ „Stojan Novaković“ Blace, a koje se tiču smene predsednika školskog odbora, kao i izbora novog predsednika. U prilogu se nalazi šta je o tome rekla prosvetna inspekcija.

Fotografija: Privatna arhiva

Fotografija: Privatna arhiva

Kao što se u pomenutom dokumentu vidi, SO Blace je naloženo razrešenje tri člana Školskog odbora (Danicu Veljović, Arnelu Janković i Veljka Markovića) što se po našim saznanjima i dalje nije desilo.

Zoran Milutinović, istaknuti je član Srpske napredne stranke u Blacu, pripadnik kako su nam rekli iz redova ove stranke u Blacu, sada političkog miljea predsednika okružnog odbora Srpske napredne stranke u Toplici, Darka Laketića.

Fotografija: Google

Osnovna škola ne sme biti servis Srpske napredne stranke, a ni Socijalističke partije Srbije. Ove dve stranke predstavljaju ništa drugo nego u političkom smislu dve strane jedne iste medalje. U prilog tome ide i činjenica da je Branko Ružić, potpredsednik SPS-a nedavno dao izjavu da SPS treba podržati Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima…

Nastaviće se…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести