NaslovnaVestiBojana Maljević: Vučić da prekreči mural i svi srećni

Bojana Maljević: Vučić da prekreči mural i svi srećni

Glumica i producentkinja Bojana Maljević komentarisala je danas na Tviteru čuvanje murala pravosnažno osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću, te hapšenje aktivistkinja i antifašistkinja koje su mural sinoć gađale jajima. Maljević je na Tviteru, između ostalog, napisala da mural mora biti prekrečen.

„Čuvati i braniti krečenje murala osuđenog ratnog zločinca je prosto glupo. Ah, da, nije glupo, nego podiže nacionalizam pred izbore a rejtinzi rastu. Empirijski je dokazano da dizati rejtinge na bolesnima i nacionalizmu – može dovesti do neočekivanog i trajnog pada rejtinga“, započela je Maljević na Tviteru.

„Privoditi žene koje su gađale jajima mural osuđenog ratnog zločinca je prosto glupo. Ah, da, nije glupo nego podiže tiraže a samim tim i nacionalizam i rejting. Empirijski je dokazano da podizanje nacionalizma na ženama dovodi do trajnog gubitka kontakta sa realnošću“, napisala je ona dalje, a potom se nadovezala:

„Zato je najbolje zaustaviti pad rejtinga i trajni gubitak kontakta sa realnošću, te prekinuti ovu sramotu i obrisati mural osuđenog ratnog zločinca. Koji tu nije smeo da stoji duže od jednog sata.“

Dodala je potom još jedan tvit.

„Može i predsednik lično da prekreči, dobiće veliki aplauz, bez ičije ironije. Empirijski je dokazano da i to podiže rejting i stabilno održava kontakt sa realnošću“, napisala je Maljević.

Za kraj, zaključila je da mural treba da bude prekrečen.

Bojana Maljević: Neću sad o bolesti, ali čuvajte lekare

Bojana Maljević i naslovna iz 1987: Svašta se nađe

„No, nisam htela ovu temu opet da otvaram na lajni, imam nažalost mnogo teža i manje lepa posla od pisanja komentara na Tviteru. Nego samo to: skinite taj mural. Ništa nikome dobro ne donosi. I pokupite govna iza vaših pasa, to je prilično lep patriotski čin“, napisala je Maljević.

Podsetimo, u Njegoševoj ulici danas je uništen mural posvećen pravosnažno osuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести