NaslovnaVestiČIJIM NOVCEM?! Vučić: Ne okrećem se za dobacivanjima, jer nameravam da gradimo...

ČIJIM NOVCEM?! Vučić: Ne okrećem se za dobacivanjima, jer nameravam da gradimo nacionalni stadion

Predsednik Srbije Aleksnadar Vučić izjavio je večeras da će „nacionalni srpski stadion“, čija bi gradnja trebalo da počne ubrzo, biti „na diku i ponos, najlepši odavde do Atine i Beča“, kao i da će se nalaziti između Surčina i Novog Beograda.

„Ne interesuje me šta će mi osporavati zbog tog stadiona, koji je i razvojni projekat, taj pusti deo grada će procvetati. Ako se okrećete za svakim ko vam dobaci nešto nigde nećete stići. Morate da idete napred i gradite“, rekao je rekao je Vučić, za TV Hepi.

On je naveo da je „pedeset puta čuo zašto se gradi stadion a ne daje više za bolnice“ i upitao da „vidimo i analiziramo koliko je ko bolnica izgradio“.

Odgovarajući zašto je obećao milion evra fudbalerima ako pobede Portugal, umesto na lečenje dece, on je rekao da je „2012. država izdvojila 130 milona za lečenje dece od retkih bolesti a ove milijardu i devetsto pedeset miliona“.

„I oni nam sad drže lekcije i predavanja“, naveo je Vučić, na primedbe.

On je rekao da je zahvalan fudbalerima što su taj novac dali za lečenje dece, „pokazali su srce, nisu svi oni milioneri, značilo bi nekima 50 ili 100 000 evra“, taj novac su „pošteno, krvavo zaradili“.

Navodeći da uči za košarkaškog trenera, on je rekao da je mogao da prepozna kakvu je sjajnu taktiku smislio trener Dragan Stojković, dodajući „kapu dole treneru i fudbalerima“.

 

Vučić: Dosta meseci nisam bio na RTS, ko su ‘bogovi’ koji donese odluke ko će gostovati

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da „dosta meseci“ nije gostovao na Radio-televiziji Srbije (RTS) i upitao „koji je princip i koji bogovi“ donose odluke ko će gostovati na javnom servisu.

Tokom gostovanja na TV Hepi, Vučić je rekao da on „sam sebe neće pozivati“ na RTS, ali je naglasio da se neće odazvati ukoliko bude pozvan.

Vučić je upitao zašto na RTS-u ne može da gostuje urednik TV Hepi Milomir Marić ili vlasnik lista Informer Dragan J. Vučićević, a može glavni i odgovorni urednik istraživačkog portala KRIK Stevan Dojčinović.

Dojčinović je u oktobru na RTS-u govorio o istraživanju „Pandorinih papira“, u kojima se nalazi još dokaza da je ministar finansija Siniša Mali preko svoje ofšor firme bio vlasnik 24 stana u Bugarskoj, šta on negira.

„Da mi kažu kako to neko ko proda 65.000 primeraka novina, kada niko ne može da proda 31.000, ne može da ima mišljenje i da ga kaže, a može neko drugi koji ne bi mogao da proda 50 primeraka bilo čega što bi u životu napravio. Samo pitam koji je princip“, kazao je Vučić.

On je naveo da on s takvim pristupom nema problem, ali je upitao da mu RTS objasni ko je taj koji je pravio, kako tvrdi, „crne liste“.

„I zbog čega svako ko bi rekao nešto protiv mene i države može svuda, i on je moderan i on je u redu, a ovo drugo su budale krezube makar ih narod više čitao i gledao“, naglasio je on.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести