NaslovnaVesti"Čuli smo da para ima k'o blata, zato se dele milioni"

„Čuli smo da para ima k’o blata, zato se dele milioni“

„Šta imamo? Danas smo opet čuli – para imamo k’o blata, zato će tek da se dele milioni. Imamo dosta tenkova, ali nam nedostaju posade. Gasa baš i nema jer smo rezerve potrošili, a skladišta nismo proširili… Ali to će predsednik rešiti u Moskvi“, rekla je Jelena Obućina u uvodu „Pregleda dana“ na Newsmax Adria.

– Tamo će Putina ljubazno moliti da nam da više gasa, ne po tržišnoj, ni po privilegovanoj nego po ceni za Moldaviju. Najsiromašniju državu Evrope. Nije jasno ako smo bogati zašto će ekonomski tigar moliti za moldavski tretman, ali je jasno zašto predsednik ima tremu. Toga, dakle, ne fali – rekla je Obućina, pa naglasila:

– Juče smo čuli fali nam radne snage. Ništa strašno, fali i drugima i zato ćemo da se pravimo ludi na robove u Linglongu. Možda ne prođe dugo da naš radnik moli stranog investitora za tretman Vijetnamca. Nedostaje nam da se narod pita – pa evo Dačić kaže već u januaru biće referendum o promeni Ustava u delu o pravosuđu. Kažite sve šta znate i umete o izboru sudija. Nedostaje nam i da znamo šta se slavi danas u svetu. Mada možda je bolje – mi od tolerancije biramo da li da se hvatamo za gušu ili da napadamo s leđa – zaključila je Jelena Obućina.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести