NaslovnaVesti"Dok Evropa osuđuje Čučković hvali Linglong i napada Đilasa"

„Dok Evropa osuđuje Čučković hvali Linglong i napada Đilasa“

„Dok se cela Srbija skandalizuje scenama u Zrenjaninu, dok cela Evropa osuđuje, kako kažu, robovlasništvo na tlu našeg kontinenta u 21.veku, predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković hvali kinesku firmu kao „najbolju fabriku u Banatu“ i napada Dragana Đilasa da je za sve kriv“, rekla je Slavica Jevtić, potpredsednica obrenovačkog odbora Stranke slobode i pravde.

U saopštenju Slavice Jevtić, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

„Danas je na društvenim mrežama osvanulo mišljenje ovog SNS-ovog pešadinca, po naređenju njegovih gazda, da brani kineskog investitora i da pomene Đilasa. Ova SNS vlast je toliko ponizna pred njihovim stranim investitorima da ih brani čak i kada beskrupulozno krše prava stranih državljana, lišavaju ih slobode, zlostavljaju na radu.

Upravo ovaj istaknuti pion SNS-a Čučković daje za pravo sebi da za jednu od najprljavijih industrija koja će upravo zagaditi naš plodni Banat, tvrdi da je „najbolja fabrika“. Ali, šta drugo i očekivati od čoveka čije je „brilijantno“ postignuće otvaranje javnih tuševa u kupaćim gaćama i nagoveštavanje otvaranja novih pogona u kome će danonoćno raditi obespravljeni ljudi.

Stranka slobode i pravde Obrenovac poziva sve naše građane da pokažu da Srbija nije i neće biti zemlja robovlasnika i da zajedno stanemo u odbranu najvažnijih prava svih nas – prava na život i prava na slobodu!“, navela je Slavica Jevtić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Obrenovac.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести