NaslovnaVestiDveri Blace: SNS sprovodi politiku Blace mesna zajednica, budžet rasipnički i netransparentan

Dveri Blace: SNS sprovodi politiku Blace mesna zajednica, budžet rasipnički i netransparentan

Poštovani građani nacrt budžeta za 2021.godinu koji će sutra manje više u neizmenjenom obliku usvojiti Skupština opština Blace koja je kao takva neligitimna, jer je proizašla iz neligitimnih izbora na kojima Srpski pokret Dveri kao ni celokupna opozicija nije učestvovala, je u celini loš, rasipnički, netransparentan i sastavljen bez javne rasprave.

Za subvencije poljoprivrednim proizvođačima opredeljeno je svega 9,2 miliona dinara čime je Blački SNS pokazao da su mu poljoprivredni proizvođači poslednja rupa na svirali.
Preko 70% bužeta opredeljeno je za plate i troškove administracije dok se ljudi drže ucenjenim na privremeno povremenim poslovima u stalnoj neizvesnosti da li će im se produžiti ugovor u zamenu za podršku partiji na vlasti. Sredstva za razoj omladinske politike u Blacu nisu predvidjena. Od početka višestranačja u Srbiji lošiji sastav lokalne skupštine u Blacu nismo imali. Srpska napredna stranka u kontinuitetu sprovodi politiku ,,Blace mesna zajednica“. Od obećanih investicija u predhodnom periodu nije bilo ničega.

Ispred Srpskog pokreta Dveri pozivam ljude da se oslobode straha, uključe u borbu za promene, a ispred opozicije koja je bojkotovala izbore u pravom smislu tih reči Blačanima i Topličanima poručujemo: I mi ,,Draška Stanivukovića“ za pobedu imamo!

Srpski pokret Dveri Blace, Dragić Živković

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести