NaslovnaVestiDveri Blace: SNS u Blacu ukida ustanove sa ciljem da od Blaca...

Dveri Blace: SNS u Blacu ukida ustanove sa ciljem da od Blaca napravi mesnu zajednicu

Poštovani Blačani juče je na neligitimnoj sednici SO Blace ukinuta još jedna ustanova čiji je osnivač opština Blace. Reč je o Turističkoj organizaciji Blace sa obrazloženjem da nije adekvatno radila na razvoju turizma u opštini Blace. Ako neka ustanova ne radi adekvatno to nije razlog za njeno ukidanje već za reorganizaciju, smenu direktorke koja se nalazi na čelu te ustanove, racionalizaciju troškova… Pritom u opštini Blace preko sto ljudi je zaposleno na privremeno povremenim poslovima, ugovorima na određeno koji se drže na poslu radi očuvanja socijalnog mira, a realne potrebe to ne nalažu.

Ako su se u predhodnom periodu dešavale malverzacije u Turističkoj organizaciji Blace to nije razlog za njeno ukidanje već za samostalno tužilaštvo i nezavisno pravosuđe koji nisu evidentno u službi građana već u službe vladajuće stranke. Podsetićemo da je jedan od glavnih dobavljača flajera, promotivnog materjala i dr. Zoran Mladenović Bis koji je okrivljen za pranje novca pred Višim sudom u Nišu u slučaju veterinarske stanice.

Od dolaska na vlast Srpske napredne stranke ugašen je sud u Blacu, uprava prihoda, Visoka poslovna škola ne postoji u ranijem obliku, sportski savez, kancelarija za mlade, a sada i Turistička organizacija Blace.

Srpska napredna stranka u kontinuitetu nastavlja politiku Blace mesna zajednica. Interesantna je činjenica da su usled epidemije korona virusa smanjena izdvajanja za gotovo milion dinara Domu zdravlja Blace, a ide se u pravcu da se isti pripoji bolnici u Prokuplju.

Srpski pokret Dveri Blace, Dragić Živković

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести