NaslovnaVestiE Čučko, Čučko..."I Vijetnamci su đilasovci"

E Čučko, Čučko…“I Vijetnamci su đilasovci“

Navikla je javnost prethodnih meseci i godina da Dragan Đilas bude kriv za sve u Srbiji. Nema veze što naprednjaci vladaju već 10 godina i što sve poluge vlasti imaju u svojim rukama, uvek je neko drugi odgovoran.

Puna su usta poslanicima Srpske napredne stranke Đilasa, optuživan je za sve i svašta, pa smo imali svojevrsno nadmetanje ko će više da uvredi i provuče kroz blato opozicionog političara. I stvarno smo se svega naslušali, pa je bilo teško izabrati „pobednika“ i „najkreativnijeg“. Ali, sada se čini da je ta dilema otklonjena, jer je sve saborce prešišao Miroslav Čučković.

Miroslav Čučković je 2011. u Dragana Đilasa gledao kao u boga FOTO: PrintscreenMiroslav Čučković je 2011. u Dragana Đilasa gledao kao u boga FOTO: Printscreen

Tako je predsednik opštine Obrenovac i član Predsedništva Srpske napredne stranke, a nekadašnji saradnik Dragana Đilasa u vreme njegovog uspešnog mandata na mestu gradonačelnika Beograda, izvalio epsku glupost! Naime, uspeo je da poveže predsednika SSP sa pobunom vijetnamskih radnika u Linglongu, koji protestuju protiv nehumanih uslova u ovoj kineskoj fabrici?!

– Sistemsko maltretiranje radnika kompanije Linglong u Zrenjaninu, pravljenje niza priloga o dranju pasa, pa nadalje po direktnom nalogu Đilasa ima za cilj da se u startu pre nego što uopšte počne da radi ogadi narodu i umanji uspeh zvani najveća i najbolja fabrika u našem Banatu – rekao je Miroslav Čučković.

Pored toga što je Čučko običnom svetu vređao inteligenciju i zdrav razum, naveo je i mnoge tviteraše da se oglase. Jer, jednostavno, na ovu besmislenu izjavu nemoguće je ostati imun…

Komentari su se ređali, a jedan od najupečatljivijih, u koji je stao sav besmisao Čučkovićeve izjave glasio je:

– Poluusmeni čoveče, da li si ti upravo napisao da Kinezi sistematski maltretiraju Vijetnamce jer im je to naredio Đilas? – napisao je tviteraš Consigliere.

Koliko god zadatak naprednjaka bio da pljuju Dragana Đilasa, ipak bi to morali da rade smisleno i na način da im barem pristalice Srpske napredne stranke poveruju. Ali, ne razmišljaju mnogo SNS-ovci o tome šta pričaju, već je samo bitno da rečenica počne i završi se sa Đilasom. A da li to ima veze sa mozgom – koga briga.

Uostalom, imali su od koga da slušaju, budući da veze s vezom nemaju izjave Ane Brnabić o Đilasu, a kada tako može da priča osoba koja se predstavlja premijerkom, zašto to ne bi mogao tamo neki Čučko?

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести