NaslovnaVesti"Gde su naši milioni Mali, Brnabić, Stajiću, kume Petroviću, Telekom...?"

„Gde su naši milioni Mali, Brnabić, Stajiću, kume Petroviću, Telekom…?“

Aleksandar Vučić ušao je u avion sa fudbalskim reprezentativcima Srbije pred polazak za Portugal i obećao premiju od milion evra, koji će igrači raspodeliti. Prostrujala je kroz javnost informacija da su oni odlučili da sve proslede u humanitarne svrhe, što nije javno ozvaničeno.

Mnogi igrači često doniraju u humanitarne svrhe, promovišu humanitarne akcije, a često ne žele da se zna da doniraju i koliko doniraju, smatrajući da se time ne treba razmetati.

To zna i Danilo Ikodinović, pa je zbog toga imao šta da kaže.

„Drama je bila jer su fudbaleri dobili 1 milion € za prolaz na SP. ‘Naših para’. Nije drama kad je kilometar autoputa 12-15M€ (inače je 3-5-7M), nije drama kad Milenijum timu daju za bilo koji posao 50-70M€, pritom ne urade skoro ništa (to je njihova firma, njima idu “naše pare”).

Čije su sve to pare? Paruštine! Ovo što sam naveo su samo nekoliko sitnih poslova kako uzimaju MILIONE “naših para”. Da ne govorim o raznim Malim, Brnabićima, Stajićima, Petrović kum, Telekom i Premier league (100 miliona po sezoni, cela Evropa plaća 10-20 miliona). Taj milion fudbalerima, milionerima, koji su smešni po pitanju bogatstva naspram navedenih prezimena, i pritom su ceo svoj život posvetili svom poslu, je problem. Zato nas i j… kao ovce 10 godina i još će dok mi mekećemo zbog ljudi koji su pare zaslužili, a ološi se smeju

Voleo bih da vidim podatak koliko su miliona dali fudbaleri do sada u humanitarne svrhe, a koliko firme njihovih mafijaša. Zašto se ne zapitamo zbog čega humanitarna organizacija kojoj je uplaćeno do sada preko 50 miliona evra ne objavi gde su tačno potrošene sve pare? Smeta 1 milion sportistima.

Sram nas bilo! Jad i beda koliko dostojanstva nemamo! Dajte što više netrasparentnih humanitarnih organizacija, firmi koje uzimaju desetine miliona od države i ništa ne rade, graditelja koji grade u nacionalnim parkovima desetine hiljada kvadrata. Laku noć dobri ljudi“, napisao je Ikodinović.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести