NaslovnaVestiGrađani Novog Sada se bune: ANDREJ VUČIĆ NAS TERORIŠE, ovo se ne...

Građani Novog Sada se bune: ANDREJ VUČIĆ NAS TERORIŠE, ovo se ne može više izdržati

Lokalna gradska vlast putem institucija kojima upravlja stvara samo privid poštovanja prava, a suštinski sve odluke donose Andrej Vučić i Zvonko Veselinović. Potpuno je jasno da Andrej Vučić upravlja političkom scenom, a Zvonko Veselinović orkestrira kriminalnim miljeom Novog Sada”, naveo je Novaković u saopštenju.

Prema njegovim rečima, Novi Sad ne može biti slobodan i bezbedan “sve dok Andrej Vučić upravlja svim bitnim političkim procesima i donosi sve važne odluke u gradskoj vlasti”, a Zvonko Veselinović “potpuno neometano ordinira i deluje”.

“Ovaj kriminalni dvojac mora biti onemogućen da učestvuje u javnom životu, jer je to osnovna pretpostavka uspostavljanja reda i zakonitosti”, naveo je Novaković.

Prisustvo Andreja Vučića u Novom Sadu na dan održavanja izbora, smatra Novaković, nije nikakva pomoć stranačkim kolegama, kao što se prikazuje u medijima, nego poseta koja “ima za cilj da disciplinuje, opomene i pripreti lokalnom odboru SNS-a da Novi Sad ne sme pasti”.

“Andrej Vučić je lično usmeravao prljavu kampanju lokalnog SNS-a, koja je autentične i nezavisne kandidate gradjana sve vreme vredjala i omalovažavala. Nikada ružnija kampanja nije vidjena i vodjena u Novom Sadu, a osnovni ton toj netrpeljivosti i agresivnosti dao je upravo Andrej Vučić svojim prisustvom i instrukcijama”, smatra Novaković.

On je ocenio da je neregularnosti ovih izbora direktno doprinelo angažovanje kriminalaca u kampanji SNS-a, koji su se naročito isticali direktnom kupovinom glasova.

Novaković je pozvao tužilaštvo i policiju da temeljno i pažljivo istraže i analiziraju sve elemente kriminalizacije izbornog procesa u Novom Sadu.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести