NaslovnaVestiHIT Brnabić: Isus Hrist je rođen na dan zaljubljenih 14.februara - Ceo...

HIT Brnabić: Isus Hrist je rođen na dan zaljubljenih 14.februara – Ceo hrišćnski svet slavi 25.decembar za Hristov rođendan

Nako što smo iz usta Vučićevog Tome Mone saznali da je antisemitizam ugrađen u temelje srpske istorije, komentatori na društvenim mrežama podsećaju i na biser Ane Brnabić koji je ostao nezapažen, a tiče se datuma rođenja Isusa Hrista. I dok sav hrišćanski svet obeležava ovaj događaj 25. decembra, za Vučićevu marionetu na mestu predsednika Vlade, Isus Hrist se rodio na Dan zaljubljenih – 14. februara.

– Kao što je i rekao predsednik Vučić, to sam tačno, zaista… Najbolje je to definisao, 14. februara se, valjda, rodio Isus Hrist – rekla je osoba koja, bar formalno, na papiru, vodi unutrašnju i spoljnu politiku države.

Ovakva izjava predsednice Vlade, izazvala je salve smeha, ali i očajanja kad ljudi vide kakve individue predvode državu i govore o njenoj budućnosti. 

Nečuveno je da neko ko se nalazi na najvišoj funkciji u jednoj zemlji ne poznaje osnovnoškolsko gradivo, a o nekim višim znanjima možemo samo da pretpostavimo na kakvom su nivou. Mada, mnoga deca i pre nego što krenu u prvi razred osnovne škole saznaju da je Božić dan Hristovog rođenja, te da se obeležava 25. decembra, odnosno, 7. januara (25. decembra) u pravoslavnom svetu.

ŠTA REČE?! Toma Mona uvredio Jevreje

Ovo je još jedan dokaz da su čak i najelementarnija znanja degradirana u „zlatnom dobu“, a da je jedini kriterijum poltronstvo i ulizištvo prema vođi i gospodaru. Ako Vučić kaže da je Isus Hrist rođen 14. februara, onda je zvanična teologija nemoćna da učini bilo šta, jer vučićevska se ne poriče i ona postaje zakon i svi treba da ga usvoje.

Tako uskoro možemo očekivati da Vučić kaže da leto počinje 21. decembra i svi ima da nose kratke majice i bermude.

Dobrodošli u Srbiju, a mozak ostavite ispred kapije.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести