NaslovnaVesti(HIT) VLADA SRBIJE PRODALA DIZNIJU PRAVA ZA KORIŠĆENJE TOME MONE

(HIT) VLADA SRBIJE PRODALA DIZNIJU PRAVA ZA KORIŠĆENJE TOME MONE

Premijerka Ana Brnabić saopštila je danas da je Vlada Srbije prodala kompaniji Dizni prava na korišćenje ministra Tomislava Momirovića.

Ona je tom prilikom istakla kako nova Diznijeva akvizicija na najbolji način pokazuje svu ozbiljnost aktuelne Vlade.

– To što je Dizni otkupio našeg ministra jasno pokazuje šta svet misli o radu ove Vlade i njenim rezultatima. Znate, lako je građanima koji ovde žive da daju svoj sud o tome kako radimo i šta radimo, ali kada to primeti neko iz inostranstva, pogotovo kompanija poput Diznija, onda je to pravi pokazatelj naše vrednosti – izjavila je predsednica Vlade.

– Verujem da je ovo samo prvi korak ka uspešnoj saradnji sa Diznijem jer sam sigurna da među članovima Vlade ima još dosta ljudi koji se uklapaju u Diznijeve standarde. Predstavnici ove komapnije prvobitno su hteli da otkupe prava na korišćenje Marka Đurića, koji je jako brzo postao pravi hit u Americi, ali nakon što su pogledali nastupe ministra Momirovića, bez dvoumljena izjavili su “hoćemo ovoga!” – otkrila je premijerka Brnabić – Srbija je sada svetski lider u broju funkcionera koje je Dizni otkupio i to je nešto na šta svi treba da budemo ponosni – dodala je ona.

Na molbu novinara Njuza da prokomentariše prelazak u Dizni, Toma Mona je našoj redakciji poslao SMS “upoznaću Mikija, Paju i Šilju, jeeeboooteeeeeee!”.

Soko Sokolović

Izvor:Njuz.net

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести