NaslovnaVestiHIT Vozilom gradske čistoće prevoze SNS materijal

HIT Vozilom gradske čistoće prevoze SNS materijal

Samo što je odlučeno da će izbori biti 3. aprila sledeće godine, vlast je odmah krenula u da sprovodi logistiku za predizbornu kampanju. I kao što to uvek biva sa naprednjacima, zloupotrebljavaju se državni, odnosno gradski resursi, pa se SNS materijal prevozi službenim vozilom Gradske čistoće.

FOTO: Privatna arhivaFOTO: Privatna arhiva

Na fotografijama dostavljenim redakciji Direktno.rs vidi se kako službeno vozilo Gradske čistoće krstari Ruzveltovom ulicom kod Novog groblja u Beogradu, a u gepeku se nalazi SNS propagandni materijal.

Izbori 3. aprila 2022. godine

Očito da su naprednjaci veoma zabrinuti za svoj rejting u Beogradu, koji iz dana u dan pada, pa su brže-bolje krenuli sa pripremama za izbore. 

Naravno, kao i uvek, režim koristi resurse svih građana Beograda, ovoga puta vozilo Gradske čistoće, umesto da se takve radnje finansiraju iz budžeta stranke.

FOTO: Privatna arhivaFOTO: Privatna arhiva

Popularnost naprednjaka u Beogradu je sve gora, pa ni ne čudi panika koja vlada u njihovim redovima. Beograđani će znati da „cene“ sve zloupotrebe i degradiranje prestonice od strane naprednjačkog režima, koji je od dolaska na čelo glavnog grada od Beograda napravio kasabu.

Zbog toga naprednjaci sa strahom čekaju gradske izbore….

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести