NaslovnaVesti"Hitno uhapsiti Nebojšu Stefanovića"

„Hitno uhapsiti Nebojšu Stefanovića“

„Da u Srbiji ništa ne cveta kao nepotizam, korupcija i organizovani kriminal, potvrđuje pisanje NIN-a sa priloženim dokazima o protivzakonitim poslovima u kojima su glavni akteri bili Nebojša i Branko Stefanović“, kažu iz Koalicije za nadzor javnih finansija, koje je potpisao Dragan Dobrašinović.

Saopštenje Koalicije za nadzor javnih finansijaSaopštenje Koalicije za nadzor javnih finansija

– Da li će okolnost da je tadašnji ministar unutrašnjih poslova, a sada odbrane, uspeo da samo kroz jedan poslovni aranžman ministarstva objedini u sebi sva tri zla koja uništavaju srpsko društvo i državu, biti alarm koja će najzad probuditi kontuzovano i osramoćrno tužilaštvo, znaćemo već za par dana – navode iz Koalicije.

Koalicija za nadzor javnih finansija poziva tužilaštvo da „bez odlaganja procesuira Nebojšu Stefanovića i ostale odgovorne u slučaju kojim je u potpunosti demontiran pravni sistem Republike Srbije i povezanim licima i firmama omogućena protivzakonita zarada na štetu građana Srbije“.

Nastavak saopštenja koje je potpisao Dragan DobrašinovićNastavak saopštenja koje je potpisao Dragan Dobrašinović

– Ukoliko se to ne dogodi, odnosno ukoliko Nebojša Stefanović ne bude hitno procesuiran i uhapšen, biće ozvaničen potpuni trijumf kriminala nad državom. To će, ujedno, biti i prikladan novogodišnji poklon kojim će
vlast darivati građane – zaključuju oni.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести