NaslovnaVestiHRABRI PROFESOR MEDICINSKOG FAKULTETA: Raskrinkao Kona i Kisićku, OTKRIO NJIHOVU MRAČNU STRANU

HRABRI PROFESOR MEDICINSKOG FAKULTETA: Raskrinkao Kona i Kisićku, OTKRIO NJIHOVU MRAČNU STRANU

Fejsbuk status profesora Erića koji je ujedno autor više od stotinu stručnih i naučnih radova i knjiga, objavljujemo u celini:

– Kao jedan od najstarijih živih lekara, profesora Medicinskog fakulteta, doživljavam kao obavezu da se kritički osvrnem na one kolege profesore Medicinskog fakulteta koji su kardinalno prekršili Hipokratovu zakletvu i narušili ugled lekarske profesije.

Pored prof. dr Darije Kisić Tepavčević, koja je svojim ČINJENJEM nanela veliku štetu ugledu lekara i profesora Medicinskog fakulteta, drugi jedan profesor Medicinskog fakulteta, Zoran Radojičić, gradonačelnik Beograda, naneo je još veću štetu svojim NEČINJENJEM. Prvo što je uradio, a za svaku je osudu, je to što je svoj ugled, ime i zvanje ponudio za trgovinu sa partijom na vlasti. SVAKO NORMALNO DRUŠTVO MORALO JE DA IZGRADI NOVU DEČJU KLINIKU!

Normalno je bilo da takva osoba od poverenja i talenata, dobije izbore i pomogne svojoj partiji da osvoji vlast u Beogradu. Šta se posle desilo? Izabrani gradonačelnik je sve svoje prerogative vlasti ustupio svome zameniku, osobi čiji kvaliteti ne dosežu ni približno onome što se od profesora, kao istaknutog lekara i očekivalo.

Pitam se kako je to mogao da učini sa moralnog stanovišta? Kako je mirno gledao kako neko u njegovo ime devastira grad i menja mu fizionomiju, a da ni prstom ne makne i kaže – to više ne mogu da dopustim, prekinite sa tim ili ću dati ostavku. To nije učinio.

Da sada ne nabrajam šta je sve prećutao, sramota za jednog kvalitetnog lekara, koji i dalje uživa stručni ugled kod svojih kolega. Ali, vrhunac je to što je dopustio svome zameniku da organizuje doček Nove 2022. godine pred zgradom skupštine koja je odslikala dušu i um zamenika, a Beograd srozala na samo dno psihologije zabave – zaključio je Ljubomir Erić.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
52PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site