NaslovnaVestiHRABRI VUČIĆ Neću na televizijski duel do drugog kruga predsedničkih izbora

HRABRI VUČIĆ Neću na televizijski duel do drugog kruga predsedničkih izbora

Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da se nikad do sad nije desilo da neki predsednik Srbije izlazi na televizijski duel bilo kome, sem u drugom krugu predsedničkih izbora.

„Uvek spreman da razgovaram sa svima, na način kao što sam razgovarao o Kosovu, sam a preko puta mene svi oni, odlazio sam u Skupštinu kao premijer ili predsednik, odgovarao sam opozicionim poslanicima“, rekao je Vučić.

On je na pitanje da li će ići na televizijski duel kao što su Boris Tadić i Ivica Dačić pre neki dan na Radio televiziji Srbije, rekao da će svako ko uđe u drugi krug predsedničkih izbora imati obavezu da izađe na televizijske duele.

Podsetimo se istorijata Vučićevog izbegavanja TV duela, kada je pozivao njih pet na njega samog.

Odgovarajući na pitanja posle otvaranja zdravstvene stanice u Borči, Vučić je rekao da je važno da postoji demokratski okvir u kojem mogu da se čuju različiti stavovi i ideje.

Na pitanje o delimičnoj obaveznoj vakcinaciji, on je rekao da ne može da podrži diskriminatorne mere, što ne znači da neće imati izbora u budućnosti.

„Pratimo pažljivo mere Sebastijana Kurca i Emanuela Makrona i ono što se zbiva u Nemačkoj. Videćemo šta je to što možemo da uradimo da ne povredimo Ustav, šta je to što možemo da obezbedimo veću sigurnost za naše građane a da istovremeno ne povredimo prava ljudi koji su nedisciplinovani, neodgovorni“, rekao je Vučić.

On je povodom usvajanja Zakona o vodama i primedbi dela javnosti na njegov sadržaj, rekao da će ga potpisati ako je u skladu sa Ustavom, i da će ga tek pročitati.

„Ta vrsta potcenjivanja naroda gde govorite o splavovima. Ne stoje oni tu tri dana, već ih je neko drugi postavio, nastajalo je u vreme neke Demokratske stranke, ‘žute vlasti’. Tad se ćutalo a sad su se setili da im smeta“, naveo je Vučić.

Kako je rekao, „šta god da se uvoji oni polaze od sebe – da će neko da nešto ukrade, ne mogu da razumeju da neko živi da otvori zdravstveni centar i puteve“.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести