„Inače, da sam znao da će ih ovoliko pogoditi BG penis, uzeo bih 2 komada“, kratko je napisao voditelj Ivan Ivanović na Tviteru, deleći insert iz nacionalnog dnevnika na televiziji Pink, u kojem ga optužuju za „napade“ i „optužbe“ na račun predsednika države, navodno dok se Vučićev otac nalazi u bolnici zbog koronavirusa.

Nakon vesti da je otac predsednika države zaražen koronavirusom i hospitalizovan, koji su u novogodišnjoj noći objavili mediji, televizija Pink i nekoliko štampanih medija, optužili su voditelja Ivana Ivanovića da “napada” predsednika države u ovoj, za predsednika stresnoj situaciji.

Oni su preneli njegov tvit koji je objavio deset dana ranije, tačnije 23. decembra 2020. godine, navodeći da je optužio predsednika Vučića za krađu vakcina, “dok je Vučićev otac u bolnici”.

“Otac predsednika Srbije primljen je u KBC Bežanijska kosa zbog koronavirusa. I dok se Anđelko Vučić bori za život, voditelj Ivan Ivanović optužuje predsednika Srbije da je ukrao 187 vakcina”, rekla je voditeljka Pinka na dnevniku, prikazujući potom u prilogu tvit star deset dana.

Ivanović je ovaj insert podelio na društvenim mrežama, poželevši i voditeljki srećnu Novu godinu.

“Srećna nova i ovoj mučenici koja se načitala raznih sranja o meni, poslednjih par godina. Inače, da sam znao da će ih ovoliko pogoditi BG penis, uzeo bih 2 komada”, napisao je on, aludirajući na to da je u svojoj poslednjoj emitovanoj epizodi emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, u studio uneo svetleći falus, delo umetnika Andreja Josifoskog Pijaniste.

 

Ivanović je još ranije odgovorio na optužbe da “napada predsednika dok mu je otac u bolnici”, koje su prvobitno objavljene u jednom dnevnom listu.

“Može krimos da te pozdravi iz zatvora, a može i država da te pozdravi preko Kurira. Nisam znao 23. da će se tata boriti za život 31. A nisam tatu ni pominjao. Novinari, ovo rade vaše kolege iz UNSa ili NUNSa, svejedno. Da bi mi naneli zlo. Nego, kakva je sarma? Bolja nego juče?”, napisao je Ivanović na Tviteru.

 

Ivanović je potom i retvitovao objavu podrške koja je stigla od jednog korisnika ove društvene mreže, a tiče se pomenutih optužbi.

“Lepo je znati da i 1. januara koordinisana medijska služba predsedništva radi kao sat. Fašizam uživo, predan i posvećen uvek samo jednom, cilju. Više se i ne izvrću činjenice, jednostavno se samo laže. Bolesno ali i jako opasno”, piše u Tvitu koji je Ivan repostovao.