NaslovnaVestiKo su kadrovi Nebojše Stefanovića u Blacu?!

Ko su kadrovi Nebojše Stefanovića u Blacu?!

Raskol unutar Srpske napredne stranke ne janjeva posle ,,afere“ prisluškivanje koja je ispinovana u prorežimskim medijima, a iza koje je nedvosmisleno označen da stoji tadašnji ministar policije, a sada aktuelni ministar odbrane, predsednik beogradskog odbora Srpske napredne stranke, Nebojša Stefanović.

Ko su rukovodioci Srpske napredne stranke u Blacu bliski Nebojši Stefanoviću?! Reč je o predsedniku Republičke izborne komisije, Vladimiru Dimitrijeviću, Blačaninu koji živi u Beogradu, a koji se nalazi na brojnim funkcijama.Poznavac političkih prklika nam navodi da Dimitrijević gotovo ništa za opštinu Blace nije uradio sem zadovoljenja svojih ličnih, partikularnih interesa.

Suzana Veljović, poverenik Srpske napredne stranke za Blace, oktroisana je od strane centrale Srpske napredne stranke na ovo mesto. Poznavaoci političkih prilika u Blacu nam navode da je postavljanja upravo na urgeniciju Vladimira Dimitrijevića, koji se pritom nalazio i na mestu podpredsednika opštinskog odbora Stari Grad u Beogradu i da je Dimitrijević u čvrstim vezama sa Nebojšom Stefanovićem.

Fotografija: Google

Iako je Suzani Veljović formalni zadak bio da ubrzo po imenovanju za poverenika ove stranke u Blacu organizuje izbore za opštinski odbor tj. unutarstranačke izbore na nivou Blaca ona to do dan danas nije uradila. Razlog evidentno leži u činjenici što Suzana Veljović nema gotovo nikakvo uporište u narodu, a da kada bi se glasalo direktno za ,,čoveka“ u svom selu sem glasova svojih ukućana ni na jedan glas van toga ne bi mogla da računa.

Veljovićka u blačkoj čaršiji je prepoznata kao neko kojoj je lični interes isključivo na prvom mestu. Dok je radila Turistička organizacija u Blacu ona je isključivo bila podređena promicija njenih proizvoda o čemu su portali ranije izveštavali. Takođe po gašenju Turističke organizacije Blace u kojoj je radila ćerka pomenute Suzane Veljović se zapošljava usled korona virusa u Kulturnom centru u Blacu na teret budžeta opštine Blace. Postavlja se pitanja kako je došlo do povećanja obima posla u Kulturnom centru usled pandemija korona virusa i samnjenja svih kulturnih dešavanja zaposlenja Veljovićkine čerke i zašto je baš ona zapošljena ponovićemo na teret budžeta tj.svih građana, a ne nečija druga ćerka?!

Česti su i gafovi Suzane Veljović poput onog da je paleontološko nalazište u selu Prebreza gde su pronađeni fosili dinosaurusa poreklom iz 13.veka.

Nastaviće se…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести