NaslovnaVestiKoju funkciju Vučić i Šešelj spremaju za Natašu Jovanović ???

Koju funkciju Vučić i Šešelj spremaju za Natašu Jovanović ???

Potvrdilo se ono što je Direktno.rs objavio još početkom avgusta – vatrena radikalka Nataša Jovanović objavila je da je postala član SNS – umivenih radikala.

Oni koji ne znaju za dil Šešelj – Vučič i koji ne znaju kakve dilove „crveni vojvoda“ pravi, pomislili su letos da je u pitanju rascep u redovima radikala kada je objavljeno da čuvena Nataša napušta SRS. Ali, nekadašnji crveni četnički vojvoda, a danas Vučićev pešadinac, svestan da on lično a ni radikali formalno nikada neće biti vlast, odlučio je da pogura svoju omiljenu mezimicu i pošalje je kod Vučića kako bi se domogla neke državne funkcije. Kad se priča oko njenog „odlaska“ od Šešelja malo slegla i zaboravila, kao što smo najavili – eto radikalne radikalke u Vučićevoj vlasti!

Koju li joj funkciju spremaju?

Nataša Jovanović godinama je bila jedan od najekstremnijih poslanika u poslaničkoj grupi u kojoj su sedeli šefovi i ideolozi Vojislav Šešelj, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić. Nataša Jovanović korišćena je kada je trebalo da se izgovori nešto toliko ekstremno ili prosto da to čak niko, ni od njih trojice nije hteo.

Nataša Jovanović FOTO: Ata Imges/Antonio AhelNataša Jovanović FOTO: Ata Imges/Antonio Ahel

U vremenu kada su Vučić i Nikolić napustili radikale, a pre Šešeljevog povratka iz Haga i njegovog dila sa novim gospodarom Srbije, Nataša Jovanović se u svom stilu medijski obračunavala sa izdajnicima ideologije Srpske radikalne stranke i velikosrpskog nacionalizma.

O tome šta je sve izgovorila o Vučiću i Tomi, kako ih je klela i proklinjala – mogla bi se knjiga napisati, ali uređivačka politika našeg portala je takva da nisu dozvoljene psovke i uvrede.

Navešćemo samo neke od njenih opservacija.

Na sednici Skupštinskog Odbora 2010. Nataša Jovanović tražila je od BIA informaciju o duvanskoj mafiji, kao i o povezanosti predsednika i zamenika predsednika Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića sa vođom duvanskog kartela Stankom Subotićem, zvanim Žabac, i njihovom susretu u hotelu „Ric“ u Parizu.

Na mitingu radikala u Kragujevcu pred izbore 2012. uzvikovala je da da su Nikolić i Vučič kandidati tajkuna i kriminalaca: „Njihove gazde su u Briselu i Vašingtonu a finansijeri su Cane, Bogoljub Karić i ostali na interpolovim crvenim poternicama“ – precizirala je Nataša.

Tomislav Nikolić FOTO: PrintScreenTomislav Nikolić FOTO: PrintScreen

Na mitingu radikala na Trgu republike u Beogradu 2014. pred povratak Šešelja sa robije iz Haga, Nataša Jovanović rekla je da se Nikolić i Vučić „kriju ispod skuta“ Anglele Merkel i Tonija Blera i da ne znaju da rade ništa osim da spletkare i budu u funkciji tajkuna i „odabranog mafijaša“ Stanka Subotića Caneta.

Ali, stvari su se promenile. Crveni četnički vojvoda pristao je da bude Vučićeva pešadija i da služi njegovom režimu, pa se otvorila mogućnost da nekoga, ponegde pogura. A koga će, ako neće svoju mezimicu Natašu Jovanović?

Čekamo da vidimo koju su joj funkciju Vučić i Šešelj namenili…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести