NaslovnaVesti"LAŽNI SJAJ I BEDA BLAČKOG SNS-A" - Čitaoci pišu

„LAŽNI SJAJ I BEDA BLAČKOG SNS-A“ – Čitaoci pišu

Kada pomislimo da nema kraja iznenadjenjima i takmičenju u glupostima blačkih vlastodržaca uvek nanovo nas zateknu nekom svojom bahatošću i svojom arogancijom.

Teško ide ,,punjenje“ autobusa,džabe ucene, džaba pritisci, pretnje i zastrašivanja.Video narod da se nazire kraj svim lažima, lopovluku i bestidnošću pojedinaca.Ali da po onoj narodnoj „Riba smrdi od glave“,na svom ličnom primeru ova ekipa besprizornix likova nam se i sada preporučuje.

Naime u svoj svojoj aroganciji oni idu dotle da i pored toga što ne mogu da postignu magičnu kvotu od 150 putnika te ljude ponižavaju. Za sebe su organizovali opštinske automobile za prevoz do Beograda, valjda ih je sramota da tako uredno doterani i sredjenih frizura, putuju sa običnim radnicima.Bože pa socijalni stupanj i finansijski položaj im ne dozvoljava da sede sa mučenicima sa minimalcom od tridesetak hiljada.

Pa zar garderoba i frizura od nekoliko hiljada dinara da bude isprljana radnom uniformom nekog iz komunalnog ili sa javnih radova.Nazovi gospodo vi ste se davno odrekli i naroda i ovih radnika, šta mislite kada dodje april i posle kad se oni budu odrekli vas?!

„Sila Boga ne moli, al Bog silu ne voli“

Čitaoci pišu 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести