NaslovnaVestiLOPOVSKA DRŽAVA: Stotine krivičnih prijava protiv visokih funkcionera SNS-a stoje u fiokama

LOPOVSKA DRŽAVA: Stotine krivičnih prijava protiv visokih funkcionera SNS-a stoje u fiokama

Pravosuđe u Srbiji je u velikom problemu, a dokaz za to su na stotine krivičnih prijava, koje su podnešene protiv visokih vladinih funkcionera i koje stoje u fijokama i ništa se ne preduzima povodom tih prijava.

U podnošenju krivičnih prijava protiv političara iz vlasti prednjače lideri opozicije, ali ima i dosta prijava koje su podneli razni pokreti, udruženja, nevladine organizacije, pa i obični građani.

Samo protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića podnešeno je na stotine krivičnih prijava. ali se po njima nikada nije postupalo. Neke od tih krivičnih prijava su se odnosile na kršenje , a bilo je i krivičnih prijava koje su predsednika optuživale za uvredu časti drugih političara, podsetićemo Vas na suđenje sa Boškom Obradovićem koje je Vučić izgubio i osuđen je na novčanu kaznu.

Potpresednica SSP Marinika Tepić je političar koji prednjači u podnošenju krivičnih prijava protiv naprednjačke vlasti i njihovih koalicionih partnera, a najnovija je prijava protiv Dragana Markovića Palme, koja ga optužuje za podvođenje i pedofiliju.

Krivične prijave protiv predsednika Aleksandra Vučića i drugih visokih funkcionera prošle nedelje je podneo i Pokret Živim za Srbiju, čiji je predsednik dr.Jovana Stojković. Oni su predsednika i još nekoliko osoba optužili za širenje panike i sada se te prijave nalaze u tužilaštvu, ali do danas po njima nije postupano.

Podsećamo Vas da je Marinika Tepić podnela krivičnu prijavu i protiv gospođe Zagorke Dolovac koja obavlja funkciju Republičkog javnog tužioca. Ona je protiv nje podnela prijavu zbog nečinjena, tj. optužila ju je, da iako su joj dosavljeni brojni dokazi o raznim krivičnim delima i aferama, nije preduzela ništa.

Upravo zbog brojnih slučajeva nečinjenja, pojedini lideri opozicije stalno upozoravaju nadležne državne organe da moraju da sporvode zakone ili će kada za to dođe vreme, sesti na optuženičku klupu zajedno sa osumnjičenima, ali za sada je rešen veoma mali broj državnih afera, dok je većina i dalje misterija.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
52PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site