NaslovnaVestiMinistar policije na mestu zločina

Ministar policije na mestu zločina

Формалним представницима грађана општине Куршумлија

Ја као претставник грађана у локалном парменту и одборник Покрета ЉУБАВ ВЕРА НАДА  тражим од Вас да одговорите на питање долази ли нам данас нови министар полиције Александар  Вулин  или са њим долази и премијерка Ана Брнабић?

Уколико долазе као државни функционери захтевам да ми омогућите кратак састанак како би их упознао са реалним стањем у нашој општини и доказима о организованом криминалу који годинама спроводите над овом општином, наравно са валидним доказима. Да их лично  упознамо са тим и видимо да ли ће наставити да се праве слепи и глуви.

У нормалној демократској држави ово је начин, а ја желим да живим у таквој земљи. То је ваљда нормалније и пристојније неко чекати и добацивати док пролазе.  Желим да подсетим и питам министра полиције  да ли је дошао  са нама бес да дели, да гледа гладне мајке и пусту границу или хотеле оних који су тај народ довели у такав положај.

У Кастрату 2010 минисрар  изјави ,, Ко нам то празни Куршумлију, ако одете ви и мој Нови Сад може да се пакује“. Ако није до сад установио ко нам то празни Куршумлију и како, ред је да му то кажемо и појаснимо. Као и чињеницу  да неки неће да се пакују и беже одавде.

Ви већ имате праксу као и државни руководиоци који вам долазе да кријете овакве посете од народа, па да их као ,,приватници“ који су окупирали општину водите у своје приватне хотеле за које треба да вам дају милионе евра субвенција. Грађани их изгледа не интересују односно им ви такво стање пласирате. Бивши државни сектретар  је састанак са привредницима држао у просторијама СНС-а.

Након јавног става Савета за борбу против корупције да је то случај са продајом  Жубора у Куршумлиској бањи фирми АД Планинка, да је то против интереса и здравља народа, хоће ли министар обићи баш то место злочина на које указујују њихова комисија или се тиме сматра посета целој општини која се може тако третирати након ваших дугогодишњих активности господо предсдници општине и скупштине.  И у коју сврху је посета: хапшење починитеља или санирање последица?

Па ако  су у посету дошли као државни функционери, користећи све ресурсе државе а не као приватна лица или чланови СНС-а захтевам да се тако понашате и омогућите састанак са легалним представницима грађана. Или ће раговарати само са намештеним подобним новинарима и таквим тв екипама. Никада нећу прихватити да живим у приватној општини и приватној држави. Не да ми то проливена крв свих који су се борили за слободу.

 

С поштовањем

Звездан Ристић

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести