NaslovnaVestiPolitikaNaprednjaci kao vidovnjaci

Naprednjaci kao vidovnjaci

Da ne bismo pokvarili i urušili plan SNS-a koji je objavio demanti na naše saopštenje, koje NIJE NI OBJAVLJENO, evo da im pomognemo.
Ono što je osnovno pitanje je: „Kako su lokalni naprednjaci došli u posed SAOPŠTENJA KOJE JE PRIPREMLJENO, ALI KOJE NIJE OBJAVLJENO, pa su brže bolje napisali i pre nego što smo saopštenje poslali medijima, objavili demanti na svom zvaničnom sajtu“?
Razumemo da su oni „EKSPERTI“ u svemu, ali da su vidoviti, to do sada nismo znali.
Kako im ne bismo „KVARILI“ demanti na neobjavljeno saopštenje, evo da Vam pokažemo šta su „POŽURILI“ da demantuju.

LOKALNA VLAST VREĐA PENZIONERE
Prošle nedelje grad Prokuplje je odlučio da svim penzionerima čije su penzije niže od 25.000 dinara udeli po paket sa životnim namirnicama. To je objavljeno kao vest na zvaničnom sajtu lokalne samouprave.

Ono šta se u stvari krije iza svega je kupovina glasova. Na taj način se sa kesom makorona, kilogramom šećera i litrom zejtina, vređa svaki stariji sugrađanin koji je mukotrpno radio četrdeset godina da zaradi tu malu penziju. Da smo u pravu, govore činjenice.
Da su toliko mislili na najstarije sugrađane, trebali su da im pomognu u vreme vanrednog stanja. Tada je trebalo da ih ne ostavljaju bez namirnica, ili bar kao neki drugi gradovi, da tada donesu pakete hrane i sredstava za ličnu higijenu, a ne sada. Posle svih muka, mnogih starijih sugrađana, koji nisu imali para ni za lekove, a kamo li za osnovne životne namirnice, doživeli su da im se na ovaj način još više urušava dostojanstvo.

Da su toliko brinuli za njih, mogli su kao određene neformalne grupe, da pomažu najstarijim sugrađanima dok je trajalo vanredno stanje, a ne da tada preko svojih poslušnika podnose krivične prijave protiv hrabre dece koja su svakog dana pomagala penzionerima.

SRAM VAS BILO LOKALNI NEPISMENI VLASTODRŠCI
Ćutali ste zabijeni u mišije rupe kada je virus napadao, a sada ste rešili da delite pomoć!

Sada je delite zato što je deo vaše pokvarene političke kampanje, kojom urušavate još ono malo dostojanstva koje je ostalo ovom napaćenom narodu.
Još ćemo se do ovih LAŽNIH IZBORA nagledati svačega na šta ste spremni, samo da dobjete još koji glas, ali morate shvatiti da je svima potpuno jasno da tim sitnim pomoćima ne možete da kupite dostojanstvo onih kojih se setite samo pred izbore.

S poštovanjem,

U Prokuplju,
27.05.2020. godine,
SAVEZ ZA SRBIJU – PROKUPLJE
DEMOKRATSKA STRANKA
STRANKA SLOBODE I PRAVDE
SP DVERI

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
52PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site