NaslovnaVestiNarodna stranka Blace: "Napredna SNS vlast u Blacu po ugledu na učitelje...

Narodna stranka Blace: „Napredna SNS vlast u Blacu po ugledu na učitelje sa vrha nastavlja sa relizacijom aktivnosti od ličnog interesa rukovodilaca u Blacu“

Napredna SNS vlast u Blacu, očigledno po uzoru na učitelje sa vrha koji su se itekako dokazali u oblasti kriminala i korupcije nastavlja da realizuje aktivnosti od ličnog interesa rukovodilaca u Blacu!

Predsednik opštine Blace, Ivan Burgić, da izađe u javnost i obrazloži kako je moguće da jedan letnjikovac košta milion dinara.

Izvođač radova na ovom poslu je preduzeće Metal Plast Pavlović, vlasnika odbornika SNS-a, Dragana Pavlovića, koje je pritom Burgiću u predhodnom periodu,po izjavama poznavalac prilika, asfaltiralo put do kuće i odradilo trotoar uz ogradu. U periodu dok je to rađeno u vreme prvog Burgićevog predsednikovanja od 2014-2016 godine preduzeće Metal Plast Pavlović je bilo angažovano na gotovo svim infrastruktrnim projektima na teritoriji opštine Blace koje je finansirala lokalna samuoprava.

Postavlja se pitanje da li je Metal Plast darivao pre samo nekoliko dana beton za objekat kao i građevinske radove predsedniku Burgiću, koji gradi objekat uz porodičnu kuću u Blacu u kojoj živi i da li je to razlog ovakve enormne cene letnjikovca?!

Narodna stranka Blace 

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести