NaslovnaVestiNataša Jovanović: Vučić je prevarant, licemer, lažov i miš

Nataša Jovanović: Vučić je prevarant, licemer, lažov i miš

Inače, da vam kažem, to mora da zna javnost, on se predstavlja da je snažan, jak i moćan, a u stvari je jedan veliki miš. Pre nekoliko godina u loži na „Zvezdinom“ stadionu na derbi utakmici se potukao, ne on sam nego zajedno sa još četvoricom, tukao je atletskog reprezentativca samo zato što navija za drugi klub. Vidite kakva je junačina u pitanju. A onda je par dana posle toga otišao na rukometnu utakmicu i kada su navijači krenuli da ga tuku, pa je došla policija, on je izvadio legitimaciju i rekao – ja sam poslanik, nemojte da me dirate, istakla je novopečena članica SNS Nataša Jovanović u novembru 2008. godine u Skupštini nakon Vučićevog odlaska iz SRS i formiranja SNS.

Nataša Jovanović FOTO: ATA ImagesNataša Jovanović FOTO: ATA Images

Novopečena udarna pesnica naprednjaka Nataša Jovanović (do skora okorela radikalka) nije imala lepe reči za predsednika Srbije Aleksandra Vučića dok je bila u Srpskoj radikalnoj stranci. Jovanović nije oprostila Vučiću što je otišao iz radikala, pa duže vreme nije birala reči, govoreći o svom sadašnjem vođi.

– Pošto smo mi, kao što on kaže, čekali da ga se oslobodimo, zaista, takvog agenta, prevaranta i licemera, barona Minhauzena, molim državne organe, a pre svega MUP i BIA, da što pre dođu sa izveštajem i da postavimo pitanje za koje sve obaveštajne službe (za MI 6 je provereno) radi Vučić i ko ga prati u svim ovim njegovim protivzakonitim i protivustavnim delatnostima kojima se bavi ovih dana u Srbiji – dodala je ona.

Radikalka u SNS: Nataša Jovanović otišla kod Vučića

Nova Vučićeva uzdanica koja se danas ponosi što je član SNS, 2010. godine nije imala lepe reči za tu stranku.

– Danas ćemo mnogo više imati prilike da razgovaramo o tome na koji način se na skupštinskom sajtu tretiraju oni koji nisu osvojili, koji su ukrali mandate od SRS. Juče je neko lepo primetio, od gostiju koji su bili u našoj poslaničkoj grupi, da je neko od ovih lažnih poslanika koji su izdali SRS i predsednika Vojislava Šešelja i otišli sa Nikolićem i Vučićem u ovu pronatovsku opciju, tzv. SNS, potpisan na ekranu kao SNS – istakla je Jovanović u Skupštini.

Za Nikolića i Vučića je istakla da su izdali SRS.

– To što ste ukrali mandate SRS, to što mi ne možemo, za razliku od vas, da zamenimo one od kojih se, kao što reče predsednik Šešelj, gnušamo što su ikada bili, poput Nikolića i Vučića, bilo kakvi njegovi saradnici, to će vama da se obije o glavu. Jer narod uz to što ne može da podnese izdaju, a pogotovo izdaju takve vrste… – navela je Jovanović u obraćanju naprednjacima 2011. godine.

Ni kada je Vučić postao predsednik Srbije, bivša radikalka nije imala lepih reči za njega.

– Podsetiću naše građane, još 2014. godine Evropska unija, koja ima nameru da istrgne Kosovo i Metohiju iz sastava Srbije i posle priznanja tzv. nezavisnosti te terorističke šiptarske tvorevine, 2014. godine je propisala Deklaraciju o sveobuhvatnom rešenju za Kosovo, kako oni kažu. I vi ste to prihvatili. Šta je to drugo nego uvod u priznanje? Dokle će Aleksandar Vučić kao predsednik Srbije da vodi takvu politiku, to je naše pitanje i objašnjenje – upitala je Jovanović u Skupštini 2017. godine.

Jasno je da Nataša Jovanović do juče nije mogla da podnese Aleksandra Vučića i to što je „izdao“ radikale, pa se postavlja pitanje kako se desilo da samo par meseci nakon odlaska iz SRS zavoli predsednika SNS-a za koga je godinama govorila da je lažov, prevarant, licemer i miš, kao i da ga se „gnuša“?

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести