NaslovnaVestiOpština Blace servis preduzeća Metal Plast Pavlović?! Milion dinara za letnjikovac -...

Opština Blace servis preduzeća Metal Plast Pavlović?! Milion dinara za letnjikovac – ,,realna cena 170 hiljada dinara“

Opštinska vlast u Blacu je za postavljanje 4 letnjikovca na teritoriji opštine Blace izdvojila ke 4 miliona dinara budžetskih sredstava što iz republičkog što iz lokalnog budžeta.

Ovakva odluka opštnske vlasti na čelu sa predsednikom opštine, Ivanom Burgićem, koji je da podsetimo pravnosnažno osuđivan zbog zlouptrebe službenog položaja, naišla je na brojne negativne reakcije građana.

Građevinski inžinjer sa kojim smo imali priliku da razgovaramo o ovon situacija da je milion dinara izdvojeno za jedan letnjikovac nam je rekao da realna vrednost letnjikovca ne može preći 250 hiljada dinara, a da ako se zna da opštinina Blace ima desetine zaposlenih ljudi na privremenim povremenim poslovima bez realnog uposlenja, a za odgovarajućim kompetencijama da izgrade letnjikovac ovog tipa cena letnjikovca ne bi smela preći 170 hiljada dinara ukoliko bi se oni angažovali za izgradnju istih. Evidentno je o čemu se ovde radi.

Kako smo saznali, izvođač radova na navedenim poslu je preduzeće Metal – Plast Pavlović čiji je vlasnik, odbornik SNS-a u lokalnoj skupštini, Dragan Pavlović.

Nastaviće se …

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести