NaslovnaVestiOTKRIVAMO: Sin predsednika i slike sa okorelim kriminalcima

OTKRIVAMO: Sin predsednika i slike sa okorelim kriminalcima

Pokret “CRNO NA BELO – za pravednu Srbiju” najoštrije osuđuje još jedan u nizu bestijalnih istupa nedoličnog ministra unutrašnjih poslova, u nameri obračuna sa nezavisnim i profesionalnim medijima u Srbiji.Danas je na meti kritička i, na činjenicama utemeljena misao, Igora Božića, direktora N1 TV, koji je izrazio zabrinutost u pogledu zloupotreba vozila sa blinkerima i rotacijama, posebno imajući u vidu skori slučaj malog dečaka Danila Vučića – piše u saopštenju Pokreta “Crno na belo”, koji je potpisao profesor Vladimir Vuletić.

Fotografije možete pogledati OVDE.

Dalje se navodi:

I nije važno da li je “leksus” ili “škoda”, “skaj” ili “skajp”, Srbija ili Luksemburg, već su ovo pitanja slugeranjskom prekoplotaškom pukovniku-kursadziji Vulinu: 

• Da li u Luksemburgu sin predsednika ima više fotografija sa okorelim kriminalcima nego što ima godina?

• Da li u Luksemburgu pitaju u kakvoj je vezi nerazdvojni Danilov drug Aleksandar Vidojević sa klanom pokojnog Aleksandra Stankovića i Veljka Belivuka? Kakva je veza generalnog sekretara Vlade, Novaka Nedića, sa svim ovim i zašto do danas on nije bio ispitan o svojim vezama sa ovim klanom?

Da li u Luksemburgu ministar policije najavljuje hapšenja i kazne od minimum 6 meseci zatvora za jedan dzoint a predsednik, gazeći po zakonima i silujući pravnu državu, tonu i po zaplenjene marihuane Predraga Koluvije tretira kao dozvoljeno delo, jer “on nije ubio nikoga, to nije 10 tona kokaina, a i pola okruženja su marihuanu Nemci i ostali legalizovali”

• Kako li izgleda stanje u luksemburškom ministarstvu unutrašnjih poslova ako u srpskom drzavni sekretar biva uhapšen, direktor policije biva penzionisan a aktuelni ministar prethodnog optužuje za pripremu atentata na predsednika koji ga je na to mesto postavio a sada obnaša funkciju u drugom ministarstvu sile – vojnom?

• Da li, najzad, luksemburški ministar policije polemiše i targetira direktora jedne nezavisne TV stanice govoreći mu da je sve to možda tako u Srbiji ali ne i u Luksemburgu? – stoji na kraju saopštenja.

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести