NaslovnaVestiPajac vlasti ima platu od 140 000 i stan u ,,Beograđanki"

Pajac vlasti ima platu od 140 000 i stan u ,,Beograđanki“

Glavni Vučićev megafon i pajac vlasti Sima Spasić dobija platu od režima u iznosu od 140.000 dinara, saznaje Direktno.rs. Osim toga, Spasiću je obezbeđena i kancelarija na poslednjem spratu „Beograđanke“, koja je adaptirana u stambeni prostor.

„Kako da se ne obradujemo Simi, silovatelju sopstvene žene?“

Gde god su protesti, eto Sime Spasića sa svojim megafonom. Ukoliko je neko pomislio da je megaton jedina stvar koju Sima dobija od režima, grdno se prevario. Spasiću je obezbeđena plata od 140.000 i adaptirana kancelarija u „Beograđanki“ da glumi klovna i remeti opoziciju na svakom ćošku.

Poslednji Simin performans bio je ispred murala Ratka Mladića, gde je došao u verbalni sukob sa građanima. Spasić je poznat po tome da redovno dolazi tamo gde je opozicija, te remeti konferencije za štampu, vređa i psuje opozicionare, a za to dobija i platu koja je veća od lekara specijaliste.

Sima Spasić u Skupštini SrbijeSima Spasić u Skupštini Srbije

Specijalista je i Sima, ali za naprednjačke performanse, vređanje, psovanje i remetenje svakoga ko nije po volji naprednjacima. S obzirom na to da se „Beograđanka“ sada renovira i ima nove vlasnike, pitanje je gde će režim smestiti Simu.

Osim povlastica u Beogradu, Sima je dobio i kancelariju u Nišu, a takođe je pretio novinaru Aleksandru Stankovu, koga je nekoliko meseci uznemiravao.

Spasić je bio gost i u Skupštini Srbije gde je govorio na sednici skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju.

Ono što je najgore u celokupnoj priči u vezi sa Simom Spasićem jeste činjenica da je policija 2009. godine u Nišu uhapsila Spasića nakon što ga je bivša supruga prijavila za silovanje. On je zbog silovanja supruge odležao četiri i po godine u zatvoru. Takav čovek danas je glavna naprednjačka uzdanica u borbi protiv opozicije.

Živela Srbija!

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести