NaslovnaVesti"PIO zloupotrebljava lične podatke, građani samo glasačka mašinerija"

„PIO zloupotrebljava lične podatke, građani samo glasačka mašinerija“

Republički fond za penziono i invalidsko osiguranje i Ministarstvo za socijalnu politiku bi trebalo da štite i pomažu najugroženije i najosetljivije grupacije građana Srbije, ali svedoci smo da isti predstavljaju samo brojeve glasačke mašinerije pred svake izbore.

Spisak korisnika PIO Fonda se često koristi u svrhe koje predstavljaju zloupotrebu ličnih podataka, a radnicima se preti otkazom i premeštajima.
Takve radnje se dešavaju u službenim prostorijama i u toku radnog vremena i, pored kršenja svih važećih propisa, krše slobode zagarantovane Ustavom RS.
Kao predsednik resornog odbora socijalne politike SSP i u ime ovog odbora, podnosim iz navedenih razloga disciplinsku prijavu protiv direktora, zamenika direktora, šefa kabineta direktora, pomoćnika direktora, savetnika direktora, svih direktora sektora i svih direktora filijala u RF PIO.
Resornoj ministarki, Dariji Kisić, nema razloga da se obraćamo jer verujem da bi i po ovom pitanju napravila samo par selfija, kao što je uradila kada smo govorili o lošem životu dece u domovima.
Irena Živković, RO Socijalne politike Stranke Slobode i Pravde

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести