NaslovnaVestiPODSVEST JE ČUDO: SNS-ovka se opet "UGASILA"

PODSVEST JE ČUDO: SNS-ovka se opet „UGASILA“

Akademija Srpske napredne stranke izrodila je mnoge „bisere“, svega smo se naslušali od SNS akademaca, ali je „zvezda“ u poslednje vreme Nevena Đurić. Ona je medijskim nastupima čak i zavredila pažnju naprednjačkog lidera Aleksandra Vučića, koji ju je pohvalio, posle čega kao da se mlada nada SNS „pokvarila“. Jer, ponovo se zbunila, pa je na televiziji Hepi, kada je trebalo da pohvali šefa, zatrokirala i nije mogla da progovori četiri, pet sekundi.

U centar pažnje Nevena Đurić je dospela u emisiji „Reč na reč“, kada je konstantno prekidala zamenicu predsednika Demokratske stranke Draganu Rakić, što je bilo dovoljno da je tabloidi koji su pod kontrolom vlasti dignu u nebesa.

Onda je usledila i pohvala Vučića, posle čega su se ređala njena gostovanja. Naravno, mlađana Nevena Đurić je po diktatu pričala jedno te isto, sve se svodilo na pljuvanje neistomišljenika, ali očigledno da gradivo nije najbolje usvojila, nije naprednjačku mantru dovoljno puta ponavljala, pa je došlo do „kvara“.

Prvi put se to ispoljilo opet u emisiji „Reč na reč“, kada nije uspela da ponovi ono što je trebalo da nauči napamet, pa ju je Aleksandar Jovanović Ćuta zbunio rečima „polako, polako“.

Međutim, pokušala je mlada nada SNS da se ispravi, da pokaže kako je to samo bio loš dan, pa je novu šansu dobila na televiziji Hepi. U jutarnjem programu je ponavljala standardne naprednjačke parole i kada je trebalo da kaže najvažniju rečenicu, ko je zaslužan za sve u Srbiji, ona se zbunila. Kakav maler!

– Evo, možda sam malo i pristrasna, ali pošto dolazim iz Kruševca, u samom gradu ima 200 aktivnih gradilišta. U jednom gradu u Srbiji. Dakle, u jednom. A takva je situacija na teritoriji čitave Republike Srbije. I bez ozbiljnog i odgovornog rada Vlade Srbije i svih ministarstava, mi nikako ne bismo mogli da postignemo sve te rezultate – rekla je Nevena Đurić.

I kada je trebalo da „poentira“, počela je da muca i trokira, kao da sama ne verujući u istinitost onoga što treba da kaže. Jednom rečju – podsvest je čudo. Ta pauza je trajala četiri, pet sekundi, posle čega je prevalila preko jezika pohvalu upućenu Vučiću.

– Svakako da je tu prvi i najbitniji činilac svo zalaganje i sav trud predsednika Aleksandra Vučića.

Šta reći, kakva Akademija, takvi i polaznici…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести