NaslovnaVestiPoslanicu iz Kuršumlije ne zanimaju radnici SIMPO - ŠIK-a

Poslanicu iz Kuršumlije ne zanimaju radnici SIMPO – ŠIK-a

Pre desetak dana član Glavnog odbora Stranke slobode i pravde iz Kuršumlije, Slavko Ilić, uputio je otvoreno i adresirano pismo narodnoj poslanici iz Kuršumlije, Ani Čarapić koja si ni pored upućenog apela nije uključila u rešavanje problema radnika SIMPO – ŠIK-a.

Fotografija: Privatna arhiva

Pismo narodnoj poslanici Ani Čarapić iz Kuršumlije

Poštovana, biti narodni poslanik uvek je bila čast i privilegija iz razloga jer sa tog mesta možete da ukažete na neke nepravilnosti u društvu, a posebno tamo gde vas je narod birao, a birao Vas je narod u Kuršumliji koga ste ponizili i prevarili davanjem obećanja da kad vi budete narodni poslanik biće bolje građanima Kuršumlije. Danas je bolje samo vama koji ste uzurpirali vlast, a plata poslanika je samo 150 hiljada dinara plus putni troškovi i članstvo u raznim skupštinskim odborima i upravnim i mesečna primanja predju i preko 500 hiljada dinara, a da li znate da preko 400 radnika Simpo-ŠIK-a idu u penziju sa 13,14 hiljada dinara?! Da li znate da radnicima u Simpo-ŠIK-u radni staž mahom nije povezan, a da jeste išli bi u penziju sa preko 22 hiljada dinara?! Da li znate da Simpo-ŠIK duguje državi Srbiji preko 3 milijarde dinara?! Da li znate da našoj Kuršumliji Simpo-ŠIK duguje preko 3 miliona evra?! Da li znate da se vrši represija prema radnicima koji se pobune i hoće da ostvare svoja prava i hoće da tuže?! Da li znate da je plata u Simpo-ŠIK-u manja od minimalne plate u Srbiji?!

Sve ovo vi znate, ali ništa ne preduzimate da rešite ljudima probleme.Možete vi to, ali nećete. Da li znate da je naš grad privatizovan od vlasnika A.D. Planinka?! Znaš ti dobro kako je kupljena Kuršumlijska banja od iate te Planinke za 1,5 miliona evra, a posle je ista ta Planinka dobila 2,5 miliona evra subvencije!

Draga Ana, tri nedelje je sasvim dovoljno da se reše peoblemi Simpo-ŠIK-a, u suprotnom blokiraćemo magistralni put Niš- Priština.

Za pravdu radnika Simpo-ŠIK-a, da živi Kuršumlija.Slavko Ilić, član Glavnog odbora Stranke slobode i pravde u Kuršumliji

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести