NaslovnaVestiPreko mame do fotelje?! U Prokuplju je sve bratija i sve partija

Preko mame do fotelje?! U Prokuplju je sve bratija i sve partija

Simonović je na funkciju predsednika opštine Prokuplje je izabran juna 2016.godine, a pre toga je bio na mestu v.d. direktora JKP „Hammeum“. U redove SNS-a doleteo je sa mesta većnika ispred Socijal demokratske stanke (SDS). Kao što praksa u SNS-u govori, tako je slučaj i sa Simonovićem koji je svoju visoku poziciju dobio time što je ,,prodao“ SDS stranku i dobro se ,,preprodao“ srpskoj naprdnoj stranci. Zanimljivi su govori ovog čoveka sa skupštinske govornice, koji u najvećem žaru, dok mu krv navire na obraze, govori da je za stanje u Prokuplju kriva bivša vlast, a sam je za tu bivšu vlast ginuo na terenu skupljajući glasove. Znači, gospodin Simonović ne mari što time pljuje sam sebe, već je toliko moralan sin da kritikuje svoju majku i njeno zalaganje u demokratskoj stanci?! Prokupčani se dobro sećaju bilborda kod nekadašnjeg SDK-a gde se njegova majka Milica smejala u društvu demokrata i omogućila sinu većničku platu.

Februara 2019. godine podneta je krivična prijava protiv gradonačelnika Prokuplja, predsednika skupštine grada Prokuplja i predsednika komisije za kadrovska i administrativna pitanja jer su zloupotrebili položaj i gradonačelniku obezbedili 30% veću platu svakog meseca, tako da je budžet grada oštećen za više od 1.000.000,00 dinara. Dokle se stiglo sa prijavom ne zna se, javnost o tome nije obaveštena, verovatno je u nekoj fioci. Gradonačelnik, znajući da ne prima zakonitu platu, izjavio je da nije odgovoran, da nije znao, da nije pročitao, da nije obavešten, da je odgovoran neko drugi, dok 1.000.000,00 protivpravno stečenih na muci građana Prokuplja nije ni pomišljao da vrati. Pored protivpravno stečenih 1.000.000,00 dinara, obećao je kada je postao predsednik opštine Prokuplje da će se boriti za nova zapošljavanja, i uspeo je u tome. Ženu je zaposlio prvo u Osnovnoj školi „Ratko Pavlović Ćićko“ u Prokuplju, da bi je posle porodiljskog zaposlio u Fond za zdravstveno osiguranje. Porodica Simonović ima i firmu za proizvonju tekstila Simonka, uglavnom uniformi, tako da i na tom polju im biznis cveta jer šiju radna odela za radnike raznih firmi u Prokuplju. Na osnovu svega izvodi se zaključak da je u Prokuplju sve „bratija i sve partija“.

Najnovija saznanja koja se tiču aktuelnog gradonačelnika Simonovića je to da je pao Ustav Republike Srbije na državnom ispitu! Bruka, Master ekonomije, moraće ponovo da polaže Ustav. Možemo da predpostavimo kako obalja svoju funkciju kad ne poznaje Ustav. A zašto je otišao na polaganje državnog ispita saznaćemo uskoro, obzirom da je državni ispit uslov za sve državne ustanove, verovatno da Simonović tipuje na „državna jasla“ jer ne bi da se vraća u Telekom, gde ga je kako su nam rekli zaposlila isto mama, a mogla bi mama da položi i Ustav svom sinu.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
52PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site