NaslovnaVesti"Privremeni rem da se oglasi o filmovima o Đilasu"

„Privremeni rem da se oglasi o filmovima o Đilasu“

Dok čekamo da kovid propusnice počnu da važe u svim objektima i na svim javnim događajima, jer to očigledno ipak utiče na pad broja novozaraženih, zabavljamo se nekim temama koje se povremeno lansiraju kako bi odvukle pažnju od priče o koroni i o svakodnevnim gubicima – najavio je uvod u „Pregled dana“ na Newsmax Adria, Goran Dimitrijević.

– Recimo, predsednik je svestan da svojom sveprisutnošću na televizijama ponekad pretera, ali on to čini za opšte dobro, a i da bi nadomestio izostanak sa javnog servisa gde ga mesecima nisu zvali, a i da ga zovu, on kaže – siguno tamo neće otići pre nove godine.

Novi privremeni REM umesto REM-a počeo je da radi i sad se očekuje da to telo utvrdi na šta liče partijski mediji sa nacionalnom frekvencijom i da se oglase o filmovima o Đilasu, koje neumorno lansira premijerka, a forsira Pink.

Ili o spotu protiv Rio Tinta koji RTS neće da pusti, iz kako je rečeno formalno proceduralnih razloga. Za to vreme prodaju se imanja i kuće u Rađevini, pa za spotom a ni referendumom uskoro neće biti potrebe, jer će rudarski džin iz Australije posedovati svaku kuću i njivu koja mu je potrebna –

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести