NaslovnaVestiPROKUPLJE (DS i SSP): Napredna gospodo, povučite štetne odluke po grđane Prokuplja

PROKUPLJE (DS i SSP): Napredna gospodo, povučite štetne odluke po grđane Prokuplja

Заједничко саопштење ГО ДС и ГО ССП Прокупља

На седници скупштине града Прокупља одржаној 30.06.2021. године, између осталих  до сада штетних одлука, донета је можда и најштетнија одлика за грађане Прокупља до сада. По тој одлуци покреће се поступак јавно приватног партнерства са елементима концесије за вршење комуналних делатности, одржавање чистоће на јавним површинама, управљање пијацама и управљање јавним паркиралиштима у Прокупљу. Другим речима градоначелник и „напредна господа“ на власти настављају са распродајом имовине нашег града.

После вишемесечне кампање коу власт води против радника комуналног предузећа које су сами формирали пре неколико година, где су комуналном предузећу између осталог придодали делатности и раднике из органа управе, месних заједница, дирекције за изградњу, сточног и еко фонда дошло је до епилога, на који смо тада и указивали, да предузеће у таквом облику не може да функционише.

Очигледно је да градоначелник  не размишља о породицама  људи који ће остати без посла због лоших процена свог тима или је то можда намера како би распродали имовину града и лично се окористили од наведених послова. На то нас наводи изградња пијаце од милион евра која ће се дати приватном концесионару, одузимање паркинг простора комуналном предузећу како би се смањили приходи и изазвало нерентабилно пословање или продаја атрактивних локација тржнице приватним предузетницима…

„Напредна господо“, градоначелниче, председниче скупштине, господо одборници тражимо од вас да повучете ове штетне одлуке по грађане Прокупља и да скупштина позове на одговорност и казни оне који су довели до ове ситуације не само у ЈКП Хаммеум већ и у осталим организацијама у граду.

Уколико то не урадите бићемо принуђени да вас пријавимо специјалном тужилаштву за организовани криминал.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести