NaslovnaVesti(Prokuplje)Ilić: Srbija se polako ali sigurno diže!

(Prokuplje)Ilić: Srbija se polako ali sigurno diže!

Crnu Goru ujedinila je borba za svetinje.Narod se udružio i posle godinu dana vlast je pala. Republika Srpska ustala je posle brutalnog ubistva Davida Dragičevića. Narod se digao i posle godinu dana vlast je pala. Vlast pada kad se narod digne! Prosto!

Srbija se polako ali sigurno diže i ujedinjuje protiv lečenja dece SMSovima dok se naš novac nemilice troši. Gotovo da nema mesta u Srbiji koje se nije pobunilo protiv novogodišnjeg kićenja tj da se bespotrebno ne troše ogromne pare na to. Peticije za preusmeravanje novca na lečenje dece uveliko se potpisuju. Pojedini gradovi mudro odustaju od novogodišnje rasvete i uplaćuju ga za bolesnu decu. Srbija će se ozbiljno dići, i ova tema nas može udružiti u jedno. Oseća se spremnost da se oko nje svi okupimo. Ja lično mislim da će tako biti.

U gradu gde ja živim, gde je moguće da razlika na tenderu između prihvaćene ponude i one najniže bude čak 800.000 eura(ne 800,8.000 ili 80.000 eura razlike nego 800.000?!?!) i da se na dom zdravlja stavlja veštačka trava dok za bolesnike nema lekova a kovid pacijenti čekaju na otvorenom pod temperaturom, još uvek nismo dobili odgovor hoće li 820.000 dinara „baciti“ ili uplatiti na primer za dvoje prokupačkih mališana čiji roditelji traže pomoć preko društvenih mreža.

Kako radili tako vam Bog pomogao! Uvek i svima, bez razlike!

Snežana Ilić, humanitarka i opoziciona prvakinja iz Prokuplja

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести