NaslovnaVestiREŽIMSKI OBJEKTIV: Vučić ima milijarde

REŽIMSKI OBJEKTIV: Vučić ima milijarde

Tabloid Objektiv, koji je pod kontrolom Aleksandra Vučića, na svom portalu objavio je ekskluzivnu informaciju, koja se negde i nazirala u javnosti, da predsednik Srbije ima milijarde dinara. A ako je milijarda dinara po današnjem kursu – osam i po miliona evra, onda pitamo: Otkud Vučiću desetine miliona evra? Zar on sam ne govori da nema nijedan račun? Ovako je njegov medij otkrio da je tajkun, bogataš, milijarder…

Današnji tekst u ObjektivuDanašnji tekst u Objektivu

Aleksandar Vučić je banuo u avion sa fudbalerima Srbije, 10 minuta pre leta za Lisabon, i obećao igračima i stručnom štabu milion evra naših para za pobedu nad Portugalom, koja bi značila direktan plasman na Svetsko prvenstvo 2022. godine. Umesto da te pare prosledi za bolesnu decu čije lečenje skupljamo SMS porukama, uz patetičan samoreklamirajući govor, milionerima iz aviona obećao je astronomsku premiju.

Zeznite Vučića i dajte milion evra bolesnoj deci

I selektoru Draganu Stojkoviću, takođe milioneru iz Kine i Japana. I šta sad? Njih 30 će podeliti milion evra i dobiti nešto više od 30.000 evra, koliko im je nedeljna plata po belosvetskim klubovima.

Režimski Objektiv je odmah pohitao da saopšti kako Vučić nije takav, i da je do sada davao milijarde dinara za lečenje dece?! Otkud Vučiću milijarde dinara, odnosno desetine miliona evra, kada je on rekao da nema nijedan račun, da je pošten, i da ga bogatstvo ne zanima? Pa ga njegov tabloid razotkrio, ili nešto zna što mi ne znamo.

Uglavnom, Aleksandar Papić, vlasnik Objektiva, do juče kum Nebojše Stefanovića, posle salto mortalea, u svom tabloidu brani Vučića (i redovno napada Stefanovića) do iznemoglosti. Ali čini to tako nespretno i nesrećno da je od predsednika Srbije napravio tajkuna i bogataša, i priznao da je miljarder.

Srećan rad, živela Srbija. 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести