Naime, portal Nova.rs danas je kontaktirao Milomira Marića, glavnog i odgovornog urednika televizije Hepi, ali i osnivača rijalitija “Parovi”, koji nije želeo da komentariše jučerašnje događaje.

“Ne, ne, ne znam ja ništa. Zaobiđi me molim te. Šta zoveš mene, samo sam video u medijima, Silvanu zovi, Silvana zna”, kratko je rekao Marić za Nova.rs.

Silvana Stanković , koju je Marić pominjao, zapravo je PR televizije, zbog koje je incident navodno i nastao. Kako je Nenad Marinković Gastoz, jedan od učesnika rijalitija koji je sinoć priveden, rekao za Nova.rs, iza celog incidenta “krije se” upravo ona.

Ekipa portala Nova.rs sinoć je kontaktirala Silvanu Stanković koja nam je rekla da ne zna šta se dešava ispred Hepi televizije i da će nam se javiti kada sazna, međutim, ona nakon toga nije odgovarala na naše pozive. Portal Nova.rs, jutros je ponovo pokuđao da kontaktira Silvanu Stanković, ali ona i dalje nije odgovarala na naše pozive.

Redakcija portala Nova.rs pokušala je da dobije odgovor i od drugih zaposlenih na televiziji, ali su svi pozvani zamolili za anonimnost i nisu želeli da odgovaraju na naša pitanja. Na broj telefona televizije koji je istaknut na njihovom zvaničnom sajtu, takođe se niko nije javljao.

Rijaliti program “Parovi” je sinoć nakon incidenta prekinuo svoje emitovanje.