NaslovnaVesti"Samo probrani krug živi u svom ,,zlatnom dobu""

„Samo probrani krug živi u svom ,,zlatnom dobu““

Prvi je da najavi, da se pohvali, da nam kaže koliko je sve to para, da položi kamen temeljac. Prvi je da vidi otvaranje prvog zida nečega što je redovno prvo ili najveće u istoriji Srbije. Prvi je da obiđe prve radnike i da to prenesu sve nacionalne televizije. A kad krene naopako, kad je neki metež, kada se pokaže da je ono što je govorio nije baš tako, kad se vidi bedan položaj nekih ljudi, onda zar da oteramo investiciju – najavio je uvod u „Pregled dana“ na Newsmax Adria, Goran Dimitrijević.

– Članovi Vlade onda služe da nešto objašnjavaju, trpe udar javnosti, a tabloidi hitno pronalaze dežurne krivce među neprijateljima jake Srbije.

Čućemo da su strani investitori neophodni, jer bez njih nema života i da smo zbog njih i zbog izdašnih državnih subvencija, o kojima se mnogo manje govori, postali ekonomski tigar.

A ćuti se o tome koliko taj tigar u svakodnevnom životu jede i građane Srbije, kojima je sve svakog dana skuplje i obične stvari postaju luksuz.

Samo probrani krug, najbližih i najkorisnijih vlastima, zaista živi u svom „zlatnom dobu“. Svi ostali, kad-tad, dolaze na red kod tigra – zaključio je Dimitrijević.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести