NaslovnaVesti"Sankcije Vučićevim saradnicima dokaz da Srbijom vlada mafija"

„Sankcije Vučićevim saradnicima dokaz da Srbijom vlada mafija“

Demokratska stranka već dugo unazad upozorava na spregu između organizovanog kriminala i državnog vrha Srbije, što je još jednom potvrđeno uvođenjem sankcija Veselinoviću i Radoičiću, bliskim saradnicima Aleksandra Vučića, od strane Sjedinjenih Američkih Država.

Andrej Vučić i Zvonko Veselinović; FOTO: KRIKAndrej Vučić i Zvonko Veselinović; FOTO: KRIK

– Veselinovićeva organizovana grupa, čiji je važan deo i istaknuti predstavnik Srpske čiste Radoičić, tereti se za učešće u učešće u kriminalnim aktivnostima velikih razmera, u kojima učestvuju i kosovski i srpski zvaničnici, a koje obuhvataju i trgovinu robom, novcem, narkoticima i oružjem.

Javna je tajna da su i Veselinović i Radoičić, koji se nalaze pod Vučićevom zaštitom, učestvovali i u direktnom dogovorima sa političarima kako bi obezbedili pobedu stranaka na izborima, pobedu određenih kandidata i obezbedili ozbiljne količine novca za finansiranje stranaka. Obojica su, takođe, osumnjičena za učešće u ubistvu Olivera Ivanovića.

Nije slučajnost to što se Aleksandar Vučić i njegovi bliski saradnici svako malo dovode u vezu sa organizovanim kriminalnim grupama u regionu. Odavno je već jasno da je upravo Vučić šef mafije u Srbiji i da njegov režim počiva na strahu, prinudi i uceni koju obezbeđuju upravo kriminalci.

Tokom poslednjih deset godina učinili su sve da Srbiju pretvore u mešavinu latinoameričke, bliskoistočne i istočnoevropske diktature i zato je zadatak svih hrabrih građana, udruženja, pokreta i opozicionih partija da se zajedničkim snagama izborimo da državu oslobodimo iz kandži organizovanog kriminala i da je vratimo građanima u ruke – zaključuju iz Demokratske stranke

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
52PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site