NaslovnaVestiŠešelj izvređao izvršitelja u emisiji: "Vi ste mafija"

Šešelj izvređao izvršitelja u emisiji: „Vi ste mafija“

Žestoka rasprava u emisiji “Posle ručka” na tv Hepiju između lidera SRS Vojislava Šešelja i javnog izvršitelja Vujadina Masnikose.

Još 2013. godine imao si zaradu, za godinu dana, 28 miliona dinara. Što se crveniš? Kamate na osnovni dug naplačuju 12%, cene usluga zovu “nagradom”, a propisuje je Izvršiteljska komora! Oni sami sebi propisuju cene usluga! To je skandalozno!

Ova kuća u Kragujevcu, 170 kvadratnih metara je prodata za 5.500 evra, da bi se isplatio dug od 5.000 evra i onda imaju svoje saradnike, svoju rodbinu, svoje prijatelje koji se pojavljuju kao kupci na tim javnim licitacijama.

Časnom čoveku je sramota da kupi za bagatelu nešto što je neko oplakao sa svojom decom, iz čega je bio izbačen – rekao je Šešelj.

Lider radikala je zapretio izvršiteljima da će građani njih izbacivati iz njihovih kuća i stanova.

Šešelj je rekao da izvršitelji naplaćuju i apsolutno zastarele dugove.

– Ja se borim da pobedim na izborima da počistim i vas izvršitelje. Vi ste isto mafija! Kako te nije sramota 20 miliona godišnje čiste dobiti da imaš? Tek ćeš da plaćaš – rekao je Šešelj i poručio da je “sistem napravio rupu u koju su se udenuli izvršitelji”.

Lider radikala je rekao da su “svi izvršitelji isti” i da su “nečasni ljudi”.

– Ja da idem da izbačujem četvoročlanu ili petočlanu porodicu iz stana? Pa, ja bih radije umro od gladi – rekao je Šešelj, te dodao da smeju samo sirotinju da iseljuju, te da bi ih bogati pretukli kada bi to pokušali.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести