NaslovnaVesti"Sindikat podnosi krivične prijave protiv odgovornih u preduzeću za aferu ,,drobljeni asfalt"...

„Sindikat podnosi krivične prijave protiv odgovornih u preduzeću za aferu ,,drobljeni asfalt“ -„Od kako sam ukazao na neregularnosti bio sam izložen od strane direktora progonu i šikaniranju“

Predstavnik sindikata u JKP Blace, Goran Vukomanović, obratio nam se kako bi javno prokomentarisao situaciju u JKP Blace.

Vukomanović: Želim ovom prilikom da obavestim širu javnost da ću zatražiti ispred sindikata čiji sam predstavnik celokupnu dokumetaciju vezanu za ,,posao“ sa drobljenim asfaltom iz juna meseca prošle godine i protiv direktora JKP Blace, Darka Kuzmanovića, čiji je osnivač lokalna samouprava, i drugih odgovornih podneti krivične prijave zbog afere ,,drobljeni asfalt“ iz juna meseca prošle godine u kom poslu je JKP Blace bilo izvođać, a Metal Plast Pavlović podizvođač radova. Kao i zbog čitavog niza povreda radničkih prava, a sve sa ciljem i radi zaštite običnih radnika u preduzeću.

Vukomanović nam navodi da je njegov progon i pokušaj isterivanja sa posla usledio posle javnog oglašavanja o neregularnostima u ovom preduzeću i posle pokušaja sindikata na čijem je čelu da zaštiti prava običnih radnika. Posle tih dešavanja navodi Vukomanović, kreće šikaniranje i omalovažavanje kojem sam bio izložen i gde je bespravno pokušano isterivanje sa posla mene kao sindikalnog predstavnika.

Vukomanović nam je rekao da neće odustati od borbe za pravdu, prava radnika kao i u borbi protiv korumpiranih ljudi medju sefovima i rukovodiocima u JKP Blace.

Na kraju nam je dodao da sindikat trenutno razmatra koju će advokatsku kancelariju angažovati za podnosenje prijave protiv odgovornih za aferu ,,drobljeni asfalt“, ali da će to najverovatnije biti angažovana advokatska kancelarija Nebojše Milosavljevića, bivšeg predsednika opštine Blace.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести