NaslovnaVestiSKANDAL Afera ,,PARADAJZ" trese Srednju školu Blace - Gde je novac od...

SKANDAL Afera ,,PARADAJZ“ trese Srednju školu Blace – Gde je novac od prodaje povrća sa srednjoškolskih oglednih plastenika?!

Kako Otvovorenosr.rs saznaje iz reda profesora Srednje škole Blace, a šta su nam potvrdili i neki roditelji nema ni traga od novca od prodaje povrća iz oglednih plastenika, a koji su u vlasništvu Srednje škole Blace. Jedan roditelj nam navodi da je njegovo dete tokom celog leta radilo u tim plastenicima u sklopu školske prakse i da je u najmanju ruku bilo normalno da za to ima makar neku, ako ništa drugo, simboličnu satisfakciju od prodaje uzgajanih kultura, ali od toga nije bilo ništa. Pa se postavlja pitanje u čije džepove se našao novac od prodatih proizvoda i za čiji račun su deca celo leto radila u sklopu školske prakse???

Bolje upućeni profesori Srednje škole Blace su nam pak rekli da su kulture koje su uzgajane u školskim plastenicima prodavane piljarama, a da ni traga od tog novca nema kao i da je jedan deo ovih proizvodao završio kažu oni ,,zna se kod koga“.

Nastaviće se…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести