NaslovnaVestiSlobodna Srbija podržava Grigorija da menja sistem

Slobodna Srbija podržava Grigorija da menja sistem

Pokret Slobodna Srbija, i sam utemeljen na principu promene celokupnog sistema od strane neukaljanih, pozdravlja i u potpunosti podržava nameru vladike diseldorfskog i nemačkog Grigorija, da okupi ljude koji bi promenili sistem.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

Srbija je stigla do same ivice nestajanja, zahvaljujući pljačkaškoj korupciji na svim nivoima, koja već trideset godina utiče na natalitet, smrtnost i masovno iseljavanje, odnosno odliv mladih i stručnih ljudi, uz ubrzano odumiranje starijih. Pljačkaškoj korupciji, pojačanoj razaranjem institucija od strane nesposobnih stranačkih poslušnika sa kupljenim diplomama, koji zauzimaju mesta sposobnim mladim ljudima, otežavajući im time da zasnuju porodice i proganjajući ih iz sopstvene domovine, a koja usled toga stari i umire, izvršen je i najgori od svih genocida nad Srbijom u celoj njenoj istoriji.

Slobodna SrbijaSlobodna Srbija

Kada se ovom fizičkom, doda još i duhovni genocid putem medijskog trovanja i zaglupljivanja građana Srbije promocijom najgoreg društvenog taloga kao modelom za mlade ljude, slika razaranja Srbije postaje potpuna. Sve ovo naročito je kulminiralo tokom poslednjih godina stravične vladavine jednog čoveka, koji je okružen šačicom kriminalaca uništio institucije i uzurpirao svu vlast, a koji iz dana u dan, iz godine u godinu, isisavaju život iz svih nas, čemu mora što pre doći kraj, pre nego što taj kraj zadesi celu Srbiju i sve nas.

Pokret Slobodna Srbija stoga apeluje na sve građane i organizacije da pruže punu podršku vladici Grigoriju, osvedočenom braniocu duhovnosti i potlačenih građana Srbije i osnovnih principa oko kojih se mora ujediniti cela Srbija.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести