NaslovnaVestiSNS KLOVNOVI Mrtva trka Ane Brnabić i Tome Mone

SNS KLOVNOVI Mrtva trka Ane Brnabić i Tome Mone

Najnovija izjava ministra Tomislava Momirovića da vijetnamski radnici u „Linglongu“ imaju plate 900 evra, ali štede, kao i potpuna blokada mozga premijerke Ane Brnabić uživo u emisiji usred pljuvačinje o, naravno, Draganu Đilasu, još jedan su u moru dokaza kakvi „intelektualci“ vode našu zemlju. Mrtva je trka između Brnabićke i Tome Mone ko daje besmislenije i nebuloznije izjave.

– Njihova prosečna plata je 900 evra i ako oni nju koriste tako da uštede i da najveći deo novca vrate svojim porodicama, mi kao država teško možemo da se izborimo sa tim problemom. Ja se pitam zašto ti ljudi ne iskoriste taj novac da obezbede sebi dostojanstveniji život ovde – rekao je ministar Momirović o vijetnamskim radnicima, gostujući na RTV Vojvodina.

S druge strane, premijerka Brnabić gostovala je na B92, gde je u toku ustaljenog monologa o tome kako je Đilas lopov i kriv za sve, i doživela potpunu blokadu mozga koja je trajala desetak sekundi.

SAD JE JASNO Đilas je idol Ani Brnabić (VIDEO

Brnabić i Momirović su najlojalniji kadrovi Aleksandru Vučiću, a svoju „stručnost“ pokazali su tako što im je gotovo svaki javni nastup ispraćen nekom nebulozom i besmislicom.

– Antifašizam i antisemitizam su ugrađeni u temlje Srbije. Nikada ne smemo zaboraviti herojstvo onih koji su svojom žrtvom u borbama protiv okupatora stvarali zemlju u kojoj danas živimo – napisao je nedavno Momirović na Instagramu i time direktno uvredio sve pripadnike jevrejske zajednice u Srbiji, jer ne zna šta znači antisemitizam.

Nesrećo jedna…

Pre nekoliko dana Brnabićkina izjava o kovid bolnicama postala je hit na društvenim mrežama.

– Dakle, u prvih godinu dana rada Vlade tri kovid bolnice. Ako pomislite da u nekom prethodnom periodu, u deset godina… nije otvorena nijedna kovid bolnica, rekla bih da smo samo ovo radili, pa smo uradili mnogo sa te tri bolnice – istakla je premijerka, zaboravivši da je kovid u Srbiji nešto više od godinu i po.

Da premijerka nije jedina koja ima blokade mozga, govori i slučaj od pre nekoliko meseci kada ministar Momirović nije uspeo da odgovori na jednostavno pitanje novinarke da li je rađena studija isplativosti projekta, te mu je u pomoć skočila pomoćnica i odgovorila na pitanje.

ŠTA REČE?! Toma Mona uvredio Jevreje

Toma Mona: Imaju 900 evra platu, što je ne iskoriste?

Brnabićka osim što će biti upamćena kao najveći sluga i branitelj nakaradnog naprednjačkog režima, ostaće u kolektivnom sećanju kao neko ko zaista ne zna šta govori. Tako je pričala da su plate pre SNS bile 100 odsto manje, zatim čuvena priča „krenem na Infektivnu kliniku i udari me autobus“, izmišljanje novih pojmova „cirkulacija mozgova“ i „mentalna detonacija“ koji su samo njoj jasni…

I Toma Mona je dokazao da može parirati Brnabićki kad su u pitanju besmislene izjave. Izjednačio je Veljka Belivuka i glumca Dragana Bjelogrlića, istakao da kada kompanija kao što je Rio Tinto dođe u Srbiju – to znači da neće više biti rata, poredio Vučića sa kraljem Aleksandrom i govorio da je bolji od Tita i tako dalje…

„Ana Brnabić je potpuni duduk i diletant“

I Toma Mona i Brnabićka su dokaz da Vučić ne može da smisli inteligentne ljude pored sebe, pa na najvažnije državne funkcije postavlja pajace kojima se cela Srbija, ali i svet smeju.

Ne razumemo da razumemo.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести