NaslovnaVestiSNS pravi RADIKAL GRUPU za klevete i crnu magiju

SNS pravi RADIKAL GRUPU za klevete i crnu magiju

Radikalka Nataša Jovanović najnovije je pojačanje Srpske napredne stranke. Jovanovićeva je poznata po tome da koristi kletve kao svoje najjače oružje u politici, a s obzirom na to koliko je radikala prešlo u SNS, uskoro bi mogli da stvore grupu za kletve i crnu magiju. Uz najekstremije kao što su Nataša Jovanović, SNS su se vremenom pridružili i drugi radikali sličnog kova. Čekamo Radetu, Pop Lazić, Šešelja juniora… A možda i seniora?

FOTO: TviterFOTO: Tviter

Novopečeni naprednjak Nataša Jovanović donedavno je bila uzdanica radikala i Vojislava Šešelja, a poznata je po tome da je bacala kletve u Skupštini. Tako je jednom prilikom klela bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da mu se „seme zatre“ i da „ne vidi svetloga dana“. Čupala je kablove, polivala vodom Natašu Mićić, a čak i šutirala bivšeg poslanika Miroljuba Albijanića. Ali ona nije jedini eksremni radikal koji je završio u SNS.

Aleksandar Marinović odavno je poznat kao vatreni SNS, ali njegova prošlost ukazuje na to da nije imao lepih reči za Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića kada su otišli iz radikala. Tada ih je nazivao izdajnicima, a za SNS je istakao da je „mafijaška stranka“.

– Zvali su me da pređem u SNS, ali moj odgovor je bio „ne“ jer sam lojalan Vojislavu Šešelju. Prelazak u SNS bio bi krajnje kukavički potez i okretanje leđa čoveku koji se u tamnici natčovečanskim naporima bori ne samo za sebe, nego za celu Srbiju govorio je Martinović, a zatim prešao u iste te „izdajnike“ naprednjake.

Kasnije se „vadio“ rečima da je ispao magarac i najveća politička budala.

Još jedan nekadašnji vatreni radikal, a sada još vatreniji i ektremniji naprednjak jeste Marko Atlagić. Poznat po tome da vređa svakoga ko se nađe da negativno pomene Vučića i SNS, Atlagić je poslednjih godina postao simbol besmisla naprednjaka i ove vlasti. Svojim često uličarskim rečnikom iznova je šokirao javnost, a kada se razmotri činjenica da je pre toga bio u radikalima, jasno je gde je „pekao zanat“.

Marko Atlagić FOTO: PrintscreenMarko Atlagić FOTO: Printscreen

Naprednjaci ne bi bili to što jesu da u njihovim redovima nije aktuelna ministarka kulture Maja Gojković. Gojković je u svojoj „zavidnoj“ karijeri promenila čak pet stranaka pa je iz Narodne radikalne stranke prešla u SRS, zatim u svoj Narodni pokret, koji se kasnije ujedinio sa Ujedinjenim regionima Srbije, da bi na kraju završila tamo gde pripada – u SNS. Njeno vođenje Narodne skupštine ostaće upamćeno kao jedno od najgorih u modernoj istoriji Srbije, a ni ministarski mandat joj nije svetao. 

Mnogo radikala presvuklo se u naprednjake, ali im je retorika ostala ista – ako ne i gora. Njihovim redovima fali samo još nekoliko udarnih pesnica SRS, te bi naprednjaci upotpunili kolekciju najsramnijih političara na jednom mestu.Postavlja se pitnje da li su posle Nataše Jovanović na redu za transfer i Vjerica Radeta, Aleksandar Šešelj, a potom i njegov otac Vojislav, koji je simbol naprednjačke retorike, jer su svi iz SNS politiku učili od njega. 

Naprednjacima još fale Vjerica Radeta i Gordana Pop Lazić (koje jako dugo nema u javnosti), pa da se uvrede, kletve, crna magija i bacanje cipela upotpuni u ono što danas nazivamo SNS, a ustvari su samo presvučeni i još gori radikali… 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

0FanovaLajkuj
0PratilacaZaprati
1PratilacaZaprati
46PratilacaZaprati
0PretplatniciPretplatite se

Najčitanije

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Сличне вести